Mutfak ve banyoda musluk

Mutfak ve banyo dekorasyonunda en önemli detaylar arasında musluk ürünleri gelir.

  • 6718
Mutfak ve banyoda musluk

Mutfak ve banyo dekorasyonunda en önemli detaylar arasında musluk ürünleri gelir. Yaşam alanındaki ürünleri tamamlayan ve dekorasyon stilini belirleyen bu aksesuarlar boyutlarından beklenmeyecek derecede önemlidir. Dekorasyon kadar su tesisatının işlevsel olmasını sağlayan ürünler, oldukça zengin bir skalada çeşitliliğe sahiptir. Tasarım bir musluk başlığı ile mutfak dekorasyonuna tarz katabileceğiniz ara musluk seçenekleri ile kesintisiz bir su kullanımı sağlayabilirsiniz. Ürün çeşitliliği ücretlendirme noktasında da öne çıkar. Musluk fiyatları çeşitleri kadar farklıdır. Tesisata montaj ve işlevsel bir kullanım için doğru modeli seçmeniz gerekir. Bu nedenle çeşitlere göz atabilirsiniz.

Hem Tarz Hem İşlevsel Musluk Modelleri Nelerdir?

Gündelik yaşamda özellikle su kullanım amaçlı birçok model kullanılır. Mutfak ve banyo musluk çeşitleri bu ürünlerin arasında en çok kullanılan ürünler olarak öne çıkar. Mutfak dekorasyonuna farklılık katan bir musluk bataryası üzerinde tercih edilen modeller bataryanın ve evyenin kalitesini arttırır. Kalite ile birlikte kullanışlılık da sağlar. Fonksiyonlu bir başlık ile su tasarrufu yapabilirsiniz. 3 kademesi sayesinde ihtiyacınız kadar su kullanabilirsiniz. Mutfak ve banyolarda kullanılan ürünler gibi sık açılan aksesuarlarda zamanla eskime ve bağlantı noktalarında gevşeme olabilir. bu durumda ürünlerin değişmesi gerekebilir. Değişim yapmadan önce su tesisatına uygun ürünü seçmeniz gerekir. Özellikle aç kapa musluk gibi modellerde kaliteli üretim ve doğru bağlantı noktaları önemlidir. Bir diğer model ise sensörlü musluk çeşitleridir. Sık kullanılan ve kapatılması unutulan alanlarda tercih edilebilir. Alt kısımda bulunan sensöre elinizi yaklaştırdığınızda açılır, elinizi çekerseniz otomatik olarak kapanır. Bu şekilde su israfının önüne geçebilirsiniz.

Musluk

Ara Musluk Çeşitleri ve Kullanım Alanları

Çamaşır makineleri başta olmak üzere su tesisatı ile doğrudan bağlantısı olan makinelerde ara musluklar kullanılır. Sıcak ya da soğuk su ihtiyacını şebeke suyundan çeken bu makinelerde herhangi bir su kaçağı arıza ile sonuçlanabilir. Bu nedenle ürünlerin seçimi ve montajı önemlidir. Şehir suyunda bulunan partiküllerin makinenin ya da aksamını bozmasının önüne geçmek için filtreli modelleri değerlendirebilirsiniz. Ürünün ağız kısmında bulunan filtre sayesinde ön bir arıtma yapılmış olur. bu şekilde Partiküllerin makineye zarar vermesinin önüne geçilir. Makineler gibi lavabo tesisatında da kullanılır. Makinelerde kullanılan ürünler tek çıkışlı ya da çift çıkışlı olabilir. Bu makinenin ve su tesisatının özelliğine göre değişir. Krom kaplama modeller ile paslanmanın önüne geçildiği gibi sağlıklı bir kullanım olur. Banyo ya da mutfaklarda görünmeyen yerlerde olabileceği gibi görünen yerlerde de kullanılır. Genel tasarımı bozmaması için köşeli ya da çubuk kollu modelleri değerlendirebilirsiniz. Krom kaplama bir yapıya sahip olan modeller 3 bar basınçla çalışır. Klasik krom kaplama modeller de su tesisatında sıklıkla kullanılır. Bu tarz modeller kullanım alanına göre farklı uzunluklarda olabilir.

Kaliteli Musluk Modelleri ile Kesintisiz Su Kullanımı

Su kullanımı yaşam alanları ve kişisel kullanım için en önemli detaydır. Bu neden kesintisiz bir su kullanımı olması gerekir. Bu kullanım için en doğru seçenek kaliteli bir musluk ile olur. Ürünlerin kendileri kadar spiral boru ya da halka gibi ek aksesuarların da üretim kalitesi önemlidir. Bu tarz ürün ve aksesuarları doğru seçim ve montaj ile uzun süre kullanabilirsiniz. Paslanmayan krom kaplama ile daha sağlık bir ürün grubuna kavuşabilirsiniz. Ara musluk, evye borusu ya da taharet musluğu gibi seçimler için Koçtaş'a güvenebilirsiniz. Kaliteli ürünleri kullanıcılarına ulaştıran Koçtaş internet sitesi üzerinden mutfak musluk fiyatları ve çeşitleri hakkında bilgi alabilir, doru ürünü seçerek hemen sipariş oluşturabilirsiniz.

Tanıtım yazısıdır