'Ne yağmurlar biter ne de ayrılıklar'

Sitemiz köşe yazarı Aşk Yazarı Mustafa Çifci'nin eserinin ikinci baskısı yayınlandı.

  • 1795
'Ne yağmurlar biter ne de ayrılıklar'

Aşk edebiyatının ünlü yazarı Mustafa Çifci'nin "Ne Yağmurlar Biter Ne de Ayrılıklar" adlı eserinin 2. Baskısı Kitap Yurdu Doğrudan Yayıncılık (KDY) katkılarıyla yayımlandı.

Kitapta yer alan yazılar aşkın ve sevginin farklı yönlerini ele alıyor. Her sayfası duygusal yazılarla dolu olan bu eser, duygusal ve romantik bir atmosfer yaratarak her okuyanı etkiliyor.

Kitabın arka kapak yazısında ise şunlar yazıyor:

"Birlikte yarattığımız dünyamızda başka dostluklara, başka aşklara gerek kalmayacak. En çok seni seveceğim ben. Her ne olursa olsun, sen bana yeteceksin, ben de sana. Biz, birbirimizi sevmek için, biz bu aşk için yaratılmışız, sonsuza kadar birbirimize bağlı kalmalıyız, inan buna.

En çılgın aşk bile bir zaman sonra bitiyordu. Bitmeyen, içinde derin sevgi bağını taşıyan aşklardı. Tıpkı sana duyduğum bu derin sevgi gibi.

Parayla alınamayan şeyler istiyordum senden; öpüşünü, gülüşünü, bir de ellerinin sıcaklığını… Seni sevmemin nedeni, seninle geleceğin güzel olacağına inanmamdı."

Yazar, aldatılmış, ihanet edilmiş bir sevginin, yalnız kalmış bir yüreğinin burukluğunu en samimi şekilde anlatıyor. Bunları okurken, içimizin en derinlerinde saklı kalan acıların aslında hiç yok olmadığını, yok etmenin çok zor olduğunu kendisiyle yüzleşerek farkına varıyor.

"Biliyorsun, parayla alınamayan şeyler istiyordum senden; öpüşünü, gülüşünü, bir de ellerinin sıcaklığını…

"Hüznün uğramadığı yürek, acının yaşanmadığı aile var mı?"

*

Mustafa Çifci; Türk Yazar, Şair, Sosyolog olup T.C. Türk Patent Enstitüsü tarafından "Aşk Yazarı Mustafa Çifci" marka patenti tescil edilmiştir.

Yazar aynı zamanda;

* Türkiye Yazarlar Ansiklopedisi - 2001
* Biyografya, Ünlüler Ansiklopedisi - 2002
* Türkiye Edebiyatçılar ve Kültür Adamları Ansiklopedisi - 2002
* İstanbul Şiirleri ve Yazıları Antolojisi - İstanbul Büyükşehir Belediyesi - Fethin 550. yılında 550 Şair- Yazar - 2004
* Biyografili Bulmaca Anı Kitabı, 2022 Sanatçıları, adlı eserlerde yer almıştır.

Aşk Yazarı Mustafa Çifci ismi Türk Patent Kurumu tarafından tescil edilmiş bir isimdir.

Aşkın büyüleyici güzelliğini, aşkı arayanların yolculuğunu anlatan bir yazar, başkalarının acılarını kendi yüreğinden ödeyen bir şairdir.