Nikahlarını, Aşıklar Köprüsünde Kıydılar

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde bulunan Aşıklar Köprüsü, düğün fotoğraflarını çektirmek isteyen çiftlerin ardından bu sefer, nikahlarını kıydırmak isteyen çiftlere şahitlik yapmaya başladı.

  • 975
Nikahlarını, Aşıklar Köprüsünde Kıydılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düğün hazırlıkları yapan Azdavay Devlet Hastanesi Tıbbi Sekreteri Orhan Öztürk ile Melek Karabaka, evlenmek için Azdavay Belediyesine müracaat etti. Bölgede büyük bir üne sahip Aşıklar Köprüsünde nikahlarını kıydırmak isteyen çifti kırmayan Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, çiftin nikahını Aşıklar Köprüsünde kıydı.

Nikahları kıyılan Öztürk ve Karabaka çifti, “Nikahımızın ilçemizin turistik mekanlarından Aşıklar Köprüsünde kıyılması isteğimizi Belediye Başkanımız Osman Nuri Civelek’e ilettik, başkanımızda bizi kırmadı. Başkanımıza teşekkür ederiz” dediler.

Çift, hayatlarını adını aşktan alan Aşıklar Köprüsünde birleştirmelerinden dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirttiler.

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ise, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Çifttin nikahlarına, aile yakınlarının yanı sıra Azdavay Devlet Hastanesi Müdürü Murat Özdemir ve hastane personeli şahitlik yaptı.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)