Öğrencileri için elleriyle hamburger hazırladı

Taşköprülü Şirin öğretmen, öğrencileri için elleriyle hamburger hazırladı.

  • 4978
Öğrencileri için elleriyle hamburger hazırladı

Taşköprülü öğretmen Şirin Purtul, görev yaptığı Mardin’in Savur ilçesinde öğrencilerinin daha önceden hiç hamburger yemediğini öğrenmesinin ardından kendi elleriyle hamburger hazırlayarak öğrencilerine tattırdı.

Mardin’in Savur ilçesinde bulunan Pınardere İlkokulu’nda öğretmenlik yapan Şirin öğretmen, öğrencilerinin daha iyi bir eğitim alabilmesi için, sınıfındaki eksiklikleri de kendisi yaptı.

Öğrencilerinin hamburgeri hiç yemediklerini ve tadını çok merak ettiklerini öğrenmesinin ardından harekete geçen Şirin Öğretmen, kendi elleriyle hazırladığı hamburgerleri öğrencilerine ikram etti.

Taşköprülü öğretmen Şirin Purtul, “Öğrencilerimle bir sohbet esnasında daha önceden hiç hamburger yemediklerini ve tadını çok merak ettiklerini belirttiler. Bende onlara güzel bir sürpriz hazırlayarak, kendi imkanlarım doğrultusunda hamburgerleri hazırlayarak öğrencilerime ikram ettim. Her birinin yüzündeki mutluluk ve gözlerinde ki gülümseme beni de çok mutlu etti. Öğrencilerimin bu güzel anlarına heyecanlarına ortak olduğum için çok mutluyum.” dedi.

Hamza Sefa YILMAZ

şirin öğretmen ve öğrencileri