Orhan Şaik Gökyay Ortaokulu Finaller İçin Gidiyor

Orhan Şaik Gökyay Ortaokulu hentbol takımı 08–11 Mayıs 2015 tarihlerinde Karabük'te düzenlenecek yarı final mücadelelerinde ilimizi temsil edecek.

  • 846
Orhan Şaik Gökyay Ortaokulu Finaller İçin Gidiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et


9–12 Nisan tarihleri arasında Sinop’ta düzenlenen Grup Birinciliği’nde ilimizi temsil eden Orhan Şaik Gökyay Ortaokulu hentbol takımı grup birincisi olarak 8–11 Mayıs 2015 tarihlerinde Karabük’te düzenlenecek yarı final mücadelelerinde ilimizi temsil edecek.

Okul sporları hentbol dalında başarının adı olan Orhan Şaik Gökyay Ortaokulu küçük kız ve küçük erkekler hentbol takımları da  il birincisi olarak grup müsabakalarına katılmış, küçük erkekler takımı grup birincisi olarak ilimizi yarı finallerde temsil etmişti.

Yıldız kızlar hentbol yarı final müsabakaları için   Karabük ‘e  hareket eden öğrencilerimizi okul müdürü Mehmet Doğan, öğretmen, öğrenci ve veliler uğurladı. Karabük’e finaller için umutlu giden Orhan Şaik Gökyay Ortaokulu hentbol takımını çalıştıran  Beden Eğitimi öğretmeni İsmail Feyzi Değer ve Antrenör  Muhammet Fatih İkbal ile öğrencileri finallere çıkmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söylediler.

Orhan Şaik Gökyay Ortaokulu yıldız kız hentbol takımına  başarılar diliyor, ilimize final bileti ile dönmelerini temenni ediyoruz.