'OSB'ye sahip çıkın!'

AK Parti Kastamonu Milletvekili Uluay, KASDER'in olağan genel kurulunda açıklama yaparak, 'Öncelikli talebimiz kurulma çalışmaları hızla devam eden OSB'ye sahip çıkmanızdır.' dedi.

  • 1546
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'OSB'ye sahip çıkın!'

Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER) 21. Olağan Genel Kurulu'nda konuşan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Araç-İhsangazi bölgesinde kurulma çalışmaları hızla devam eden Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) vurgu yaptı.

Uluay, İstanbul Beykoz Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen genel kurulda iş insanlarına seslenerek, "Gelin OSB'ye hep beraber sahip çıkalım, demir yolu bağlantısı sağlayalım, bu demir yolunu İnebolu Limanı'na indirelim." dedi.

"ÖNCELİKLİ TALEBİMİZ OSB'YE SAHİP ÇIKMANIZDIR"

"İstanbul'da ciddi sayıda ciddi sermayeye hükmeden iş insanlarımız, müteşebbislerimiz bulunuyor" diyen Uluay, "Öncelikli talebimiz Araç-İhsangazi bölgesinde kurulma çalışmaları hızla devam eden OSB'ye sahip çıkmanızdır. OSB'nin faaliyete geçmesi ve imkanlarının artması sizlerin sahip çıkması ile doğru orantılı olarak büyüyecektir. Bu OSB'ye yeterince sahip çakabilirsek Karabük ya da Çerkeş üzerinden demir yolu bağlantısı sağlayabilirsek 6. Teşvik Bölgesine ek olarak değeri ciddi olarak artacaktır.

Gelin bu OSB'ye hep beraber sahip çıkalım, demir yolu bağlantısı sağlayalım, bu demir yolunu İnebolu Limanı'na indirelim. Hem nüfus sıkışıklığı hem de deprem tehdidindeki İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesindeki sanayiye alternatif oluşturalım. Bu hayalleri gerçekleştirebilirsek Kastamonu kısa sürede büyükşehir statüsüne kavuşacaktır. Gelecek nesillere ekmek için gurbete gitmek zorunda kalınmayan bir Kastamonu bırakalım." ifadelerini kullandı.