Ozanoğlu Ailesinden Babaş'a Teşekkür

Çanakkale Türküsü'nün kaynak kişisi merhum İhsan Ozanoğlu'nun oğulları Günay ve Ozan Ozanoğlu, Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı makamında ziyaret etti.

  • 456
Ozanoğlu Ailesinden Babaş'a Teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’muzun yetiştirdiği şair, yazar ve ilim adamı Çanakkale Türküsü’nün kaynak kişisi merhum İhsan Ozanoğlu’nun oğulları Günay ve Ozan Ozanoğlu, Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı makamında ziyaret etti.

Günay ve Ozan Ozanoğlu, babaları İhsan Ozanoğlu’na Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın gösterdiği vefadan ötürü teşekkür ederek plaket verdiler. Ozan ve Günay Ozanoğlu, “Uzun zaman sonra bizleri duygulandıran ve gururlandıran bir vefa ile karşı karşıya kaldık. Kastamonu’nun değerlerini kaybetmemesi adına Belediye Başkanımız Tahsin Babaş’ın gösterdiği çabayı saygıyla karşılıyor ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İhsan Ozanoğlu’nun Kastamonu’nun önemli bir değeri olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise, “Önümüzdeki yıllarda şair, yazar ve ilim adamımız Çanakkale Türkümüzün mimarı İhsan Ozanoğlu’nu anma etkinliklerini daha kapsamlı yapacağız. Bu tüm Kastamonuluların olduğu gibi bizimde boynumuzun borcudur. Değerlerimize her zaman sahip çıkmalı ve onları iyi anlatmalıyız. Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.