Özdemir, sözünü tuttu

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan aday adayı Özdemir, sözünü tuttu ve istişare, tanıtım görüşmelerine ait notlarını Belediye Başkanı seçilen Baltacı'ya teslim etti.

  • 1537
Özdemir, sözünü tuttu

31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde AK Parti'den Kastamonu Belediye Başkanlığına aday adayı olan Yaşar Özdemir, yaklaşık altı ay boyunca sürdürdüğü aday adaylığı istişare ve tanıtım görüşmelerinin notlarını Kastamonu Belediye Başkanı seçilen Hasan Baltacı'ya teslim etti.

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'yı ziyaret eden Yaşar Özdemir, "Bilindiği üzere 2024 yılında yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'den Kastamonu Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuştum. Ağustos ayında başlayan istişare ve tanıtım görüşmelerimiz ocak ayında adayın açıklanması ile son bulmuş ve partimiz adına hizmet yarışına katılma imkanım olmamıştı. Yaklaşık altı ay gibi bu süreçte STK'larımız, muhtarlarımız, kanaat önderlerimiz ve kamuoyu ile Kastamonu’muzu istişare etme ve dertleri ile dertlenme imkanını yakalamıştık. Bu süreçte görüşmelere ait notlar aldığımızı ve bu notları kendimizin hizmet etme imkanı doğmaması durumunda Belediye Başkanı olarak seçilen adaya takdim edeceğimiz bilgisini paylaşmıştık. Öncelikle bu notları almamızda bizleri kırmadan kapılarını açan herkese bir kez daha teşekkür etmek isterim. Aday adaylığı sürecinin başından sonuna kadar tek amacımızın Kastamonu halkına ve memleketimize hizmet edebilmek olduğunun bir kez daha altını çizmek isterim. Sonuçlanan seçimlerle birlikte Kastamonu halkı kararını verdi ve Sayın Hasan Baltacı Belediye Başkanı olarak halkın teveccühünü aldı ve seçildi. Kendisini bir kez daha tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Kendisine yapmış olduğumuz ziyaretle birlikte üzerimizde emanet olarak beklettiğimiz içinde notlarımızın olduğu defteri takdim ettik. Artık bundan sonraki yük ve sorumluluğun kendisinde olduğunu, bizim bir aday adayı olarak görevimizi tamamladığımızı bildirdik. Sayın Baltacı bu durum ve düşüncemizden dolayı memnuniyetini dile getirdi ve defteri mutlaka okuyacağını ve faydalanacağının sözünü verdi. Konu Kastamonu diyerek başladığımız süreci yine konu Kastamonu diyerek bitirmiş olduk. Kastamonu’muza ve aziz milletimize hizmet edebilmek adına durmak yok yola devam." dedi.