Özdemir ve Umur'dan KGC'yi ziyaret

İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı hemşehrimiz Abdullah Özdemir, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret gerçekleştirdi.

  • 1584
Özdemir ve Umur'dan KGC'yi ziyaret

Bazı temaslarda bulunmak için ilimize gelen Abdullah Özdemir’e ziyareti esnasında AK Parti MKYK üyesi hemşehrimiz Mehmet Umur’da eşlik etti.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz, Başkan Vekili Erhan Veren ve Genel Sekreter Sabahattin Büyükoral tarafından karşılanan Başkan Abdullah Özdemir, cemiyet binasındaki basın müzesini gezdikten sonra Kastamonu basını hakkında bilgi aldı.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nin İstanbul Bağcılar’da gerçekleştirdiği sel sergisine de değinen Belediye Başkanı Abdullah Özdemir; “Cemiyetimizin sergisini İstanbul Bağcılar’da açmasıyla bağlarımızı güçlendirmiştik. Bu ziyaretimizle de bu bağımızı pekiştirmiş olduk. İstanbul’da bir hemşehriniz olarak Kastamonu’ya her zaman farklı bir gözle bakacağız. Kastamonu’yla olan bağımızı daima güçlü tutacağız.” dedi.

KGC Başkanı Erkan Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “İstanbul’da Kastamonu’nun sesi artık başkanımız sayesinde daha gür çıkıyor. Bizlerde başkanımıza sahip çıkarak Kastamonu ve İstanbul arasındaki köprünün daha güçlü olması için elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” dedi.