Özel Halk Otobüsü şoförlerine verilen eğitim tamamlandı

Kastamonu Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt "Amaç en iyi hizmeti sunmak olmalı" dedi.

  • 617
Özel Halk Otobüsü şoförlerine verilen eğitim tamamlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediyesi’nin Halk Eğitim Müdürlüğü’yle birlikte Özel Halk Otobüsü hat sahibi ve şoförlerine verdiği ‘İş Hayatında İletişim’ eğitimi sona erdi.

Kurslara katılım sağlayan Özel Halk Otobüsü sahipleri ve şoförleri sertifikalarını Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt’un elinden aldı.

Kurslara düzenli katılım sağlayan Özel Halk Otobüsü hat sahipleri ve şoförlerine teşekkür eden Başkan Vekili Yurt; “Eğitimlerin faydasını göreceğimizi düşünüyorum. En başta da söyledim vatandaşlarımızın şikayetlerinin en aza inmesi bizler için çok önemli. Kastamonu’ya hep birlikte hizmet ediyoruz. Bu birlikteliği vatandaşlarımıza yansıtmalıyız. Amaç en iyi hizmeti sunabilmektir” ifadelerini kullandı.

65 yaş ve engelli konularıyla ilgili düşüncelerini tekrarlayan Başkan Vekili Yurt, 65 yaşı ata olarak engelli vatandaşlarımıza ise hepimizin engelli adayı olduğunu unutmadan davranılmasını istirham etti ve devletin verdiği bir hak olduğunun unutulmamasını istedi.

Tamamlanan eğitim seminerinin iş hayatındaki iletişim problemlerinin çözümünde önemli bir katkı sağlayacağını düşündüğünü de vurgulayan Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt, Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şirin ve Halk Eğitim Müdürü Ebubekir Yiğit’e de teşekkür etti.

Başkan Vekili Yurt, konuşmasının ardından Özel Halk Otobüsü hat sahiplerinin ve şoförlerin taleplerini ve önerilerini dinleyerek soruları cevapladı.

SS. Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Gülük ise Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt, Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şirin, Halk Eğitim Müdürü Ebubekir Yiğit, Kastamonu Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Adem Ünal ve Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Konak’a ‘İş Hayatında İletişim’ eğitimine katkılarından ötürü teşekkür plaketi verdi. 

Eğitim semineri sonunda ise Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt tarafından vatandaşlardan olumlu tepkiler alan otobüs şoförlerine teşekkür plaketi verildi.

Sertifika ve plaket sunumlarının ardından program sona erdi.