Özel Uğurlu ile ilgili ilk açıklama!

Kastamonu Atlas Yatırım Limited Şirketi sahibi Recep Dinler, Özel Uğurlu Hastanesi ile ilgili açıklama yaptı.

  • 16804
Özel Uğurlu ile ilgili ilk açıklama!

Kastamonu Atlas Yatırım Limited Şirketi sahibi Recep Dinler, "Özel Uğurlu Hastanesi’nin ihalesine talip olduk." dedi.

"Özel Uğurlu Hastanesi’ni açabilmek için aldık"

Dinler, "Bugün yapılan ihale ilimize hayırlı uğurlu olsun. İhale sürecinde bu konunun muhatabı olan her kesimle istişarelerimizi yapmaya çalıştık. Tüm taraflar, bu ihaleye girmemizin doğru olacağını ve rekabet ortamı oluşturacağını, bu sebeple icra iflas masasına daha fazla rakam gireceğini belirttiler.
Özel Uğurlu Hastanesi’ni açabilmek için aldık. Bu binayı faaliyete geçirebilmemiz halinde eski Uğurlu Hastanesi personellerine öncelik verilecek. Özel Uğurlu Hastanesi’nde görev alıp şu an Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde görev yapan 4 hekim arkadaşımız bunun işaretidir. Burayı açmaya, bu işi yürütmeye şu an bu bölgede en yakın kişi bizdik." diye konuştu.

Binada oluşan hasarın çok olduğunu belirten Recep Dinler, "Bu binayı faaliyete geçirebilmek için Kastamonu Belediye Başkanımız Sayın Galip Vidinlioğlu, tüm siyasilerin ve tüm memleket sevdalılarının desteklerini bekliyoruz. Bu süreçte, bu ihalenin bu duruma gelebilmesi için Galip Bey büyük öncülük yaptı. Bugün burası satılıp bir yola girdi ise Galip Bey'in bunda payı çok büyük." dedi.

"Hastanenin açılması için yol haritası belirleyeceğiz"

Dinler, "Hastanenin ne zaman açılacağı ile ilgili bilgi vermem gerekirse, bu bir süreç. Hastanenin fiziki durumunu şu an bilmiyoruz. Uzmanlarımız hastaneyi gezecek ve bize bir rapor sunacak, bizde ona göre yol haritamızı belirleyeceğiz."

"Ruhsat belediyede kaldı"

Kastamonu Atlas Yatırım Limited Şirketi sahibi Recep Dinler, "İhale sürecinde giripte ruhsatı almamamızın sebebi arsa ihalesinin rakamlarının KDV dahil 145 milyona kadar yükselmesi sonucu ruhsatta daha rekabetçi olamadık. 18 Milyon TL'de Kastamonu Belediyesi’nde kalan ruhsatın bugün piyasa değerinin en az 70 milyon TL olduğunu biliyoruz. Bu değeri bildiğimiz halde bütçemiz yetmediği için ruhsatı alamadık. Ancak Kastamonu Belediyesi’nin uygun görmesi halinde ruhsatı da kiralayabiliriz." ifadelerini kullandı.

"Ülkemize geçmiş olsun"

Dinler, "Öte yandan deprem haberiyle yüreğimize ateş düştü. Ülkemize, milletimize geçmiş olsun. Bu felaketi inşallah en az hasarla atlatmayı temenni ediyor, 10 ilimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."