Özel Yıldızlardan KKTC'de Madalya Yağmuru

KKTC 'de yapılan olan VI. Uluslararası Atletizm Oyunlarına katılan Özel Sporcular, 7 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya alarak takım halinde 2. oldular.

  • 585
Özel Yıldızlardan KKTC'de Madalya Yağmuru
TAKİP ET Google News ile Takip Et


KKTC Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği, 06-09 Mayıs 2015 tarihleri arasında KKTC ‘de yapılan olan VI. Uluslararası Atletizm Oyunlarına katılan Özel Sporcular toplamda 7 altın, 2 gümüş, 2 bronz ve takım halinde şampiyonada 2.ligi elde ettiler.

İlimizi temsilen Hüseyin Üster Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Kastamonu Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü özel sporcusu İzzet Mert Şahin 4X100 metre Bayrak Yarışında Üçüncülük madalyasını aldı.

Faaliyete katılan kafilenin Kastamonu ‘ya dönüşlerinde açıklamada bulunan Kastamonu Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Barış Mistan “İlimizi temsilen katıldığımız 5. Uluslararası Atletizm Oyunlarda sporcularımızın üst düzey gayretleri ile takdire şayan başarılara imza attık. Kulüp olarak vardığımız noktadan gayet memnunuz. Lakin hizmet için yetinmek ve durmak nedir bilmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleri gereği ilimizde ve çevresinde ulaşılmadık, topluma kazandırılmadık özel sporcu bırakmayacağız. Bizlerde bu şevkinin ve çalışma hırsının zuhur etmesine sebep olan başta Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, Daire amirlerimize ve emeklerinden dolayı özel sporcularımıza teşekkürlerimizi sunarım” dedi.