Özgür Özel'den staj mağdurlarına destek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, staj mağdurlarına destek açıklaması yaparak, 'Staj ve çıraklık mağduriyeti bitinceye kadar yanınızdayız.' dedi.

  • 3553
Özgür Özel'den staj mağdurlarına destek

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile iftarda buluştu.

İstanbul Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Derneği Başkanı Selçuk Aydın, Yardımcısı Sinan Dikici ve Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyon Başkan Yardımcısı Ayhan Keskin iftarda Rumeli Balkan Buluşması'na katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.

Staj mağdurları, CHP Lideri Özgür Özel’in hem Meclis'te hem de mitinglerde staj ve çıraklık sigortası mağdurlarına verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

"STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARINI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ"

Özgür Özel, staj ve çıraklık mağdurlarının hakkını alıncaya kadar dile getirmeye devam edeceklerini ve bu işin peşini bırakmayacaklarını belirterek, "Burada haksızlık var ve biz bunun giderilmesi için her zaman sizlerin yanında olacağız. Sizleri yalnız bırakmayacağız." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da staj mağdurlarının İstanbul’da 10 binlerce kişi ile mitingler düzenlediklerini belirterek, "Belediye olarak her zaman destek verdik bundan sonra da vereceğiz." dedi.