'Özgür ve adil bir Türkiye için mücadele veriyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu Eğitmeni ve Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Türkmenoğlu, 'Özgür ve adil bir Türkiye için mücadele veriyoruz.' dedi.

  • 1632
'Özgür ve adil bir Türkiye için mücadele veriyoruz'

2023 seçimi öncesinde her alanda çalışmalarını yoğunlaştıran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Parti Okulu tarafından verilen Üye Temel Siyasi Eğitimi (ÜTSE) ile örgütlerini de seçime hazırlıyor.

CHP Kastamonu İl Eğitim Sekreteri Kader Fatih Aşçıoğlu ve CHP Kastamonu Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Birgül Kebeci’nin koordinesinde geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen eğitimlerde üyelere parti tarihi, parti tüzüğü, parti programı, sosyal demokrasi, halkla ilişkiler ve iletişim ile sosyal proje tasarımı konusunda eğitimler verildi.

Eğitimlere Parti Okulu Bölge Koordinatörü Ahmet Karakuzulu, Parti Okulu İl Koordinatörü Turhan Karaçam, Parti Okulu Eğitmeni ve Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Türkmenoğlu, Parti Okulu Eğitmeni Hülya Metinoğlu, Parti Okulu Eğitmeni İlhan Demir, Parti Okulu Eğitmeni Güner Bakırcı ve Parti Okulu Eğitmeni Burhan Ak katıldı.

Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Parti Okulu Eğitmeni ve Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Türkmenoğlu şunları söyledi:

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN TEMİNATINI CHP’DİR"

"100’ncü yılını kutlamaya hazırlandığımız cumhuriyetimizin, kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partimiz, millet iradesinin yeniden egemen kılındığı, tüm kurum ve kurallarıyla işleyen, eksiksiz bir demokrasi, özgür ve adil bir Türkiye için mücadele vermektedir. Bu bilinç ve sorumlulukla, Kastamonu İl Örgütü olarak çalışmalarımız kararlıkla devam ediyor. Partimizin bu hedefine ulaşmasında her bir üyemize büyük görev düştüğünü çok iyi biliyoruz. İktidar hazırlıklarımız kapsamında da Üye Temel Siyasi Eğitimlerimize devam ediyoruz. Geçtiğimiz Hafta sonu yüksek bir katılımla gerçekleştirdiğimiz eğitim toplantımız da ki heyecan, yapılacak ilk seçimden başarı ile ayrılacak azim ve kararlılığa sahip olduğumuzun göstergesidir. AKP iktidarınca yıpratılan Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatının, Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu göstermiştir."

"SON 2 YILDA ÜYE SAYIMIZI YÜZDE 55 ARTTIRDIK"

"Kastamonu’da son iki yılda üye sayımız yüzde 55’in üzerinde artış gösterirken, kadın üye sayısında bu oran yüzde 85 olarak gerçekleşmiştir. Partimize yeni katılan mücadele arkadaşlarımızın büyük çoğunluğunun 18-24 yaş aralığında olması, partimizdeki genç üye sayısına da olumlu yansımıştır. Kastamonu'da genç üye sayısında yüzde 114 artış yakalayan partimiz daha dinamik bir yapıya kavuşmuş, geleceğe ve politik sorunlara daha genç bir pencereden bakabilme kabiliyeti kazanmıştır. Yine bu bağlamda, üyesi olmayan köy sayımızı yüzde 10’nun altına indirmiş, tüm köylerimizde partimizin temsiliyeti ve sandık güvenliği sağlanmıştır. İlçelerimizde mahalle sorumlularımız tespit edilmiş, öbek sorumlularımız çalışmalarını gayret ve titizlikle sürdürmektedir. Yönetici kadrolarımız tarafından, hane ve işyeri ziyaretlerimiz tüm hızıyla gerçekleştirilmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin her geçen gün daha da büyümesinde bu çalışma önemli bir yer tutmaktadır. Bize kapısını ve gönlünü açan, daha demokratik daha huzurlu daha zengin bir ülke hayalini gerçekleştirmek için birlikte mücadele etmeyi seçen, tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz."

“MİLLET İTTİFAKININ LOKOMOTİF PARTİSİ OLMANIN SORUMLULUĞUYLA ÇALIŞIYORUZ”

"Cumhuriyet Halk Partisi olarak gerek genel, gerekse yerel siyasette Millet İttifakının lokomotif partisi olmanın sorumluluğuyla çalışmalarımıza bıkmadan yorulmadan devam ediyoruz. Bu başarıyı ilmek ilmek ören başta il başkanım ve milletvekilim olmak üzere tüm ilçe başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza, il ve ilçe yöneticilerimize, her bir üyemize, bizlere gönül veren tüm yoldaşlarımıza tam bir uyum ve birliktelik içinde sürdürdükleri çalışmalarından dolayı teşekkür ederim."