Paralimpik taekwondocu Kethüdaoğlu'nu ziyaret ettiler

Bakan ve protokol eşleri Paralimpik taekwondocu Sema Vural Kethüdaoğlu'nu ziyaret ettiler.

  • 2959
Paralimpik taekwondocu Kethüdaoğlu'nu ziyaret ettiler

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun eşi Betül Kasapoğlu, Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın eşi Bahar Çakır, AK Parti Milletvekili Metin Çelik'in eşi Birgül Çelik, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’nun eşi İlknur Vidinlioğlu, Taekwondo Paralimpik Milli Sporcu Sema Vural Kethüdaoğlu’nu ziyaret ettiler.

Ziyarette, Paralimpik Olimpiyat kategorisinde mücadele eden milli sporcu Sema Vural Kethüdaoğlu ve antrenörü İsmail Arıkan'la Kastamonu taekwondosu hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kastamonu’da bu zamana kadar yapılan başarılar; Dünya, Avrupa, Balkan, Uluslararası ve Türkiye şampiyonalarında elde edilen başarılar konuşuldu.

Taekwondo İl Temsilcisi ve sporcu antrenörü İsmail Arıkan; “Spor altyapısının ve başarılı sporcuların desteklenmesi konusuyla alakalı neler yapılabileceği ve nasıl destekleneceği hakkında önerilerde bulunduk. Kastamonu’da resmi kurumların, belediyelerin, iş adamlarının, esnaflarımızın bu konuda daha duyarlı olmalarını ve destek olunduğunda Kastamonu’da yetişen ve Kastamonu’da olan sporcularımızın daha iyi yerlere gelebileceği konusunda güzel bir sohbet ortamı oldu. Kendilerine hoş sohbet ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim.”

Arıkan ayrıca; “Sporcularımızdan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nu seçenler eğitimlerini başka ilde değil Kastamonu’ya hizmet etmek için Kastamonu Üniversitesi’ni tercih ederek okuyorlar" dedi.