Pınar Dilşeker Küre'yi Salladı

Küre Belediyesi tarafından ''Yaza Hazırlık Konseri'' düzenlendi.

  • 621
Pınar Dilşeker Küre'yi Salladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Küre Belediye Düğün Salonunda gerçekleştiren konsere şarkıcı Pınar Dilşeker Küre halkını coşturdu. Vatandaşlar, Dilşeker’in seslendirdiği şarkılara eşlik ederek unutulmaz bir akşam yaşadılar. Dilşeker, konser alanında bulunan çocukları sahneye çıkartarak şarkılarını onlarla birlikte söyledi. Düzenlenen konserde vatandaşlara yemek ikramı da yapıldı.Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı tarafından şarkıcı Pınar Dilşeker’e el emeği göz nuru ile dokunan Küre Kilimi hediye etti.

Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı yaptığı açıklamasında "Belediye,Salonumuzun sosyal tesisimizin ihalesinin gerçekleştirilmesi ihaleyi kazanan Murat Eroğlu ve Murat Engür’na anahtar teslimini gerçekleştirmiş olduk. Küre’de geçen yıl Soma faciası nedeni ile ilçemizde yaptığımız geleneksel kilim festivalini yapamamıştık. Bu yıl ise ‘’Yaza Merhaba’’ konseri organizasyonu gerçekleştirdik,Küre halkına konsere katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Düzenlenen Konsere; Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, MHP Kastamonu 2. Sıra Milletvekili Adayı Hayati Hamzaoğlu, MHP İl Başkanı İbrahim Maşalacı ve yönetim kurulu üyeleri, Etibakır A.Ş Genel Müdürü Ahmet Tezcan’da katıldı. 

MUHAMMED KÖMEÇOĞLU (İHA)