MHP'de İnebolu ve Doğanyurt kongreleri tamamlandı

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu teşkilatı Şenpazar ve Cide kongrelerinin ardından İnebolu ve Doğanyurt kongrelerini de tamamladı.

  • 798
MHP'de İnebolu ve Doğanyurt kongreleri tamamlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

‘İstikbal İçin Dirlik, İstikbal İçin Birlik’ sloganıyla kongrelerini sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Teşkilatı, İnebolu ve Doğanyurt kongrelerinde mevcut başkanlar güven tazeledi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emin Çınar, İnebolu İlçe kongresinde göreve yeniden seçilen mevcut Başkan Engin Uzuner ve Doğanyurt İlçe kongresinde görevini sürdüren Başkanı İbrahim Parlak’a başarılar diledi ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak kongre sürecine hızla devam ettiklerini vurgulayan Başkan Çınar; “Dünüyle bugünüyle Milliyetçi Hareket Partisi kadroları Kastamonu’muz için ülkemiz için var gücüyle çalışmıştır ve bundan sonrada bu doğrultuda çalışmalarını sürdürecektir. Hızla kongre sürecimizi tamamlayacağız. Aziz dava arkadaşlarımız ile İstikbal için birlik olacak ve bu yolda hep birlikte yürüyeceğiz. Mukaddes davamızın her ferdi görev geldiğinde ilçesi, ili, ülkesi ve milleti için ne gerekiyorsa onu mutlaka yapacaktır. Rabbim tüm dava arkadaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun.” dedi.