Prof. Dr. Erol Göka Kastamonu'ya geliyor

Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak "Çınaraltı Gençlik Söyleşileri" kapsamında Prof. Dr. Erol Göka ilimize gelecek" dedi.

  • 658
Prof. Dr. Erol Göka Kastamonu'ya geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlen ve moderatörlüğünü Seval Çöpür'ün yapacağı, Prof. Dr. Erol Göka'nın konuşmacı olarak katılacağı programda, "Mizaç Parmak İzi Gibidir" konulu söyleşi gerçekleştirilecek.
Program yarın (25.10.2019 Cuma) akşam saat 19.00’da Grand Moni Konferans Salonunda yapılacak.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak; "Yurtlarımız öğrencilerin ikinci evi ve okulu gibi, onların yurtlarda vakitlerini olumlu yönde değerlendirebilmeleri için her sene yurtlarımızda KYK Akademi kapsamında kurslar ve atölyeler açıyoruz, konferanslar ve söyleşiler düzenliyoruz. KYK Turnuva kapsamında öğrencilerimizi spora yönlendiriyor, kurum içi 81 İl arasında düzenlenen turnuvalara gönderiyoruz. KYK Sosyal Kültürel faaliyetler kapsamında öğrencilerimiz bazen yaşlı bir nenenin kapısını çalıyor çayını demliyor evini temizliyor bazense bir okula gidiyor çocukları mutlu ediyor. Her sene öğrencilerimizin kurslarda öğrenip yaptıkları el sanatları, resim, örgü bebek, ebru, katı, filografi gibi sanatsal alanlarda yaptıkları ürünleri KYK Kültür ve Sanat Sokağı adı altında toplayarak ilimizde sergiler açıyoruz. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğümüzce, öğrencilerimizin mesleki ve kariyer gelişimlerini tamamlamak, öğrencilerimizi hayatta bir adım daha öne çıkarmak amacıyla gerçekleştirdikleri “Çınaraltı Gençlik Söyleşileri” kapsamında Prof. Dr. Erol Göka ilimize teşrif edecektir. Türkiye’de alanında uzman kişilerin bundan önce gerçekleştirdiğimiz eğitim faaliyetleri ve kış kamplarında gençlerimizle buluşturduğumuz gibi yine buluşturmaya devam edeceğiz. Bu faaliyetler kapsamında misafirimiz, Seval Çöpür moderatörlüğünde, Prof. Dr. Erol Göka, yarın akşam saat 19.00’da Grand Moni Konferans Salonunda "Mizaç Parmak İzi Gibidir" konulu söyleşide bulunacaktır. Bütün hemşerilerimizi ve öğrencilerimizi programa bekliyoruz." dedi.