'Protokolde oturduğum yerde utanmıştım'

İYİ Partili Ahmet Katar, 'İl başkanlığım döneminde Cumhuriyet Meydanı'nda kutlanan 23 Nisan'da protokolde oturduğum yerden utanmıştım.' dedi.

  • 1496
'Protokolde oturduğum yerde utanmıştım'

28. Dönem İYİ Parti Kastamonu Milletvekili adayı, eski İl Başkanı Ahmet Katar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Gazi Stadyumu'nda kutlanmasıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Katar, "Milli ve manevi değerleri her zaman ön planda tutan Kastamonu’nun bir evladı olarak, daha önce sıklıkla dile getirmiş olduğumuz ulusal bayramların Cumhuriyet Meydanı'nda değil Gazi Stadyumu'nda kutlanması konusu bu 23 Nisan’da karşılık bulmuştur." dedi.

"PROTOKOLDE OTURDUĞUM YERDE UTANMIŞTIM"

Katar, "İYİ Parti İl Başkanlığım döneminde Cumhuriyet Meydanı'nda katıldığım kutlamalar sırasında halkımızın çocuklarını, kahraman askerlerimizi ve diğer etkinlikleri sıcak havada, ayakta izlemek zorunda kaldıklarını gördüğümde protokolde oturduğum yerden utanıyorum demiştim. Nihayet bu yanlış uygulamadan vazgeçildi ve 23 Nisan'ı coşku içinde hep birlikte Gazi Stadyumu'nda kutladık. Bu kararın alınmasında emeği geçen başta Sayın Valimiz Meftun Dallı olmak üzere tüm yetkililere şükranlarımı ve teşekkürlerimi arz ediyorum." diye konuştu.

Ahmet Katar şöyle devam etti:

"Bayramlar birlik ve beraberliğin zirve yaptığı nadir günlerdir. Bu günleri coşku içerisinde kutlamak milli duygularımızı pekiştirmektedir. İnanıyorum ki bundan sonra aynı bilinç ile Kastamonu'da ve tüm Türkiye’de şanlı tarihimize ve aziz şehitlerimize yakışır bir şekilde bayramlarımızı kutlamaya devam edeceğiz."

Katar, konu ile ilgili eski basın açıklamalarını içeren internet haber sitesi URL bağlantılarını şu şekilde paylaştı.

https://www.kastamonuguncel.com/vatandasimiza-eziyet-etmeyelim/42900/
https://www.kastamonugazetesi.com.tr/katardan-tepki-ve-cagri/