"Doğal afetlerin sorumlusu olarak kadınlar hedef gösterilmiştir"

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Kadın Kolları Başkanı Hakime Salman "AKP Kastamonu Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat, son dönemde ilimizde de meydana gelen doğal afetlerin sorumlusu olarak kadınları hedef göstermiştir" dedi.

  • 1415
&quotDoğal afetlerin sorumlusu olarak kadınlar hedef gösterilmiştir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Salman yazılı açıklamasında; "Şort ya da askılı giyen, parkta spor yapan, kahkaha atan hatta hamile olarak sokağa çıkan kadınları 17 yıldır hedef göstermekten geri durmayan AKP, karanlık zihniyetini Kastamonu’da bir kez daha sergilemiştir.

AKP Kastamonu Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat, son dönemde ilimizde de meydana gelen doğal afetlerin sorumlusu olarak kadınları hedef göstermiştir.

Belediyede çalıştığı dönemde kendisinin işe gitmeden maaş aldığı, doğmamış yetimin hakkını yediği iddialarına karşı kendini savunamayan AKP Kastamonu Gençlik Kolları Başkanı, siyaset mekanizmasını kadınlar üzerinden kendi zihniyetine uygun bir seviyesizliğe taşımıştır.

Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali kapsamında düzenlenen güzellik yarışmasını Kastamonu’ya yakıştıramadığını, il genelinde meydana gelen afetlerin nedeninin de bu yarışma olduğunu söyleyen Musa Kalafat, AKP’nin kadına bakışını bir kez daha çağ dışı ve gerici bir ifadeyle gözler önüne sermiştir. Kadınlar üzerinden siyaset yapmak Musa Kalafat’ın haddi değildir.

Biz Cumhuriyet Halk Partili kadınlar olarak; çürümüş erkek egemen sisteme ve temsilcilerine karşı yaşam, özgürlük, laiklik ve eşitlik mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Kadınları AKP’nin karanlık zihniyetine teslim etmeyeceğiz."