"Gazetecilik bir aşk mesleğidir"

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz, geçmişteki kadar görkemli bir geleceğin kuruluşunda kararlılıkla yer almanın haklı gurunu taşıyoruz dedi.

  • 432
&quotGazetecilik bir aşk mesleğidir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Valiliği tarafından Doğa Kültür Köyünde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle program düzenledi.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz yaptığı açıklamada; "Bizler Kastamonu'nun rengini, kokusunu, tadını sayfalarımıza oradan da gönüllere aktaran yerel gazetelerin temsilcileri olarak; öncelikle geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da bizleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde biraraya getiren Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz'e Kastamonu basını adına teşekkürlerimizi sunmak isterim.

Hemen başta belirtmem gerekir ki; biz Milli Mücadele ruhunda birleşmiş, en zor şartlar altında dahi yılmamış, 15 Temmuz hain darbe girişiminde aziz milletimizle omuz omuza mücadele vermiş, kamu görevi yaptığının farkında olan bir topluluğuz.

Geçmişteki kadar görkemli bir geleceğin kuruluşunda kararlılıkla yer almanın haklı gurunu taşıyoruz. Biliyoruz ki bu hedef bugünkü sağlam duruş ve çalışmalarla gerçek olacaktır. İnsanımızın farklılıklarını ayrılık değil zenginlik olarak algılayan, 80 milyonun tek hedef etrafında bütünleşebilmesi amacına harç taşıyan, iyiliklerin daima yanında olup kötülüklerin karşısında yer alan sevdalılarız.

Bir aşk mesleği olan gazeteciliği en iyi şekilde yapmaya çalışan meslektaşlarım, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2018'de de Kastamonu için gecesi ve gündüzünü ortaya koymuştur. Türk Dünyası Kültür Başkenti Kastamonu unvanının ilimize verilmesinde, faaliyetlerin büyük bir özveriyle gerçekleştirilmesinde emeği olan herkese buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bir teşekkür de elbetteki meslektaşlarıma olacaktır. Değerli yol arkadaşlarım, bu programların ülkemize ve tüm Dünya'ya duyurulmasındaki katkılarınız için sizlere de teşekkür ediyorum.

Kastamonu'nun bugün ve yarınlarında milletimizin birliği, vatanımızın bütünlüğü esasında, mesleğimizin onurunu koruyarak, azim ve kararlılıkla yürüyüşümüze devam edeceğimizi beyan ediyor, bu vesileyle Kastamonu genelinde büyük özveriyle kahramanca çalışan yüzlerce meslektaşım adına selam ve saygılarımı sunuyorum."