"Jandarma teşkilatı ile karşı karşıya getirilmeye çalışılıyorum"

MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, basın açıklamasında bulundu.

  • 929
&quotJandarma teşkilatı ile karşı karşıya getirilmeye çalışılıyorum"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Aydın, Kastamonu'da yayın yapan yerel gazetelerin 13 Mayıs 2019 Pazartesi tarihli sayısında; "'Türkiye gündemine oturan olayla ilgili işletme sahibinden açıklama’ başlıklı haberde işletme sahibi Hüsnü Gül tarafından yaşanan olayı şahsımın anlattığı gibi olmadığı yaşanan süreç ile ilgili her türlü bilgi ve belgenin ilgili kolluk kuvvetleri ve adli makamlarca paylaşıldığı belirtilmiş olup, kendi ifadelerinden de dolaylı olarak anlaşılacağı üzere tesisin bahçesinde öğrencilerin alkol aldıkları kabul edilmiş olup, bir rahatsızlık vermedikleri sürece kendilerine müdahalelerinin olamayacağı belirtilmiştir.

Yine aynı şahıs Jandarmayı kendisinin aradığını beyan etmiş ise de, beyanında şahsımın jandarmayı aradığını jandarmanın da tesisin alkol ruhsatlı olduğunu beyan ederek, bir şikâyet olmadığı takdirde alkol alanlara müdahale edemeyeceklerini belirttiklerini, şikâyetimin olması halinde devriye gönderebileceklerini belirtmiştir.

Bu durumda açıkça göstermektedir ki Jandarma olay yerine tarafımca çağırılmıştır. Yine aynı şahıs olay yerine gelen jandarma görevlilerinin şikâyetçi olmamalarının şanlı ordumuzun onuru adına kendisini son derece üzdüğünü belirtmiştir. Ordumuzun ve Jandarma teşkilatımızın onurunu korumaya ne bizim ne de kendisinin gücünün yetmeyeceği aşikâr olup, ordumuz ve jandarma teşkilatımız kendi onurunu korumaya muktedir ve bu dirayette olan kurumlardır. Jandarma ile aramda böyle bir olay yaşanmamış olmasına rağmen halen bu olay yaşanmış gibi söylemlerde bulunulması, kendi hata ve yanlışlarının üzerini örtmeye çalışması ve şahsımı jandarma teşkilatı ile karşı karşıya getirmeye çalışması da tarafımca üzüntü ile karşılanmıştır. Kamuoyuna saygı ile arz ederim."