"Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir zaman çıkar peşinde olmamıştır, olmayacaktır"

MHP Milletvekili Adayı İbrahim Maşalacı seçime az bir süre kala tempoyu artırdı.

  • 393
&quotMilliyetçi Hareket Partisi hiçbir zaman çıkar peşinde olmamıştır, olmayacaktır"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maşalacı Subaşı Köyü’nde vatandaşlarla kucaklaşarak esnafları ziyaret etti. Seçim çalışmalarına vatandaşların büyük ilgi ve alaka göstermesi, Maşalacı’yı memnun etti. Pazar günü yapılacak olan seçimlere değinen Maşalacı: “24 Haziran'da ülkemiz için çok önemli bir seçim olacaktır. Bunlardan biri cumhurbaşkanlığı seçimi, ikincisi milletvekili seçimidir. Türkiye, parlak yarınlarını Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle tesis ve temin edecektir. MHP de bu sistemin içinde olup, her zaman olduğu gibi yine ülkesine, devletine ve milletine hizmet edecektir. Türkiye'nin geleceğinde pay ve söz sahibi olacağız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı seçim çalışmaları kapsamında Subaşı Köyü, İkinci Bahar Tekstil, Kastamonu Köy Kalkınma Kooperatifleri Birliği ile Kastamonu Ziraat Odası Başkanlığı’nı ziyaret etti.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlere kısa bir süre kala seçim çalışmalarını hızlandıran, herkesle kucaklaşma anlayışı çerçevesinde gece gündüz demeden vatandaşlarla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı, Subaşı Köyü, İkinci Bahar Tekstil, Kastamonu Köy Kalkınma Kooperatifleri Birliği ile Kastamonu Ziraat Odası Başkanlığı’nı ziyaret ederek destek istedi.

Ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Hacı İbrahim Maşalacı, vatandaşların gösterdiği ilgiye layık olabilmek için 24 Haziran’dan sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti.

“SİPARİŞ ANKETLERLE BİRTAKIM ODAKLAR MHP İLE ALAKALI ALGI OPERASYONU YAPIYOR”
Türkiye'de her seçim dönemi öncesi olduğu gibi yine aşina olunan tiyatro oyunlarının icra edilmeye başlandığını belirten MHP Milletvekili Adayı İbrahim Maşalacı, 1999 seçimlerinden bugüne her seçim arifesinde bazı sipariş anketlerin yapıldığını ve küresel çetelerin finansörlüğünü üstlendiği birtakım odakların MHP ile alakalı algı operasyonu gerçekleştirdiğini söyledi.

Yapılan anketlerde her defasında Kastamonu’da MHP'nin baraj problemi yaşadığını, milletvekili çıkaramayacağının dile getirildiğini aktaran İbrahim Maşalacı: “Zihin bulandırmak istediler. Vatandaşlarımızın akılları sıra zihinlerini çelmek istediler. Bunlara inat her seçimde olduğu gibi bugün de Allah'ın izniyle Türk milliyetçileri kendilerine çizilmek istenen, küresel çeteler eliyle kurgulanmak istenen bu siyaset terzilerinin düzmece senaryolarını ellerinin tersiyle itecekler ve bu seçimlerde sandıkları patlatarak Türk milliyetçileri yeni bir destan yazacaklar. Seçim çalışmalarında vatandaşlarımızın Kastamonu’da gösterdiği ilgi ve alaka bunun en büyük göstergesidir” diye konuştu.

“TÜRKİYE, TARİHİN EN KRİTİK BİR DÖNEMİNİ YAŞIYOR”
Maşalacı, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerin bundan önceki seçimlerden çok önemli ve hayati olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:
"Türkiye, tarihin belki en kritik bir dönemini yaşıyor. Hayatın her alanında akla gelen gelmeyen her anlamda Türkiye, bugün ciddi bir kuşatmayla karşı karşıya bulunuyor. Bu kuşatmayı yarmak zorundayız. Bu tehdit ve tehlikeleri Türkiye'nin bekasıyla alakalı kurgulanmak istenen bu tezgâhtarlıkları elimizin tersiyle mutlaka boşa çıkarmak mecburiyetindeyiz. Pazar günü böyle bir tarihi kararı alacak bu aziz millet. 'Bir kader seçimi.' dedim. Türkiye bu seçimde ortaya koyacağı tercihle geleceğine dair yol haritasına imza atacak. Bu seçimlerde 16 Nisan'da aziz milletimizin büyük bir teveccühü ve desteğiyle referandumda onay vermiş olduğu yeni seçim sistemi ve hükümet etme biçimi oylanacak. Cumhur İttifakı'nın kararının alındığı günden itibaren küresel çetelerin yerli işbirlikçileri ayağa kalktı. Adeta gökkuşağı koalisyonu oluşturdular. Beş benzemez bir araya gelerek Türkiye'nin geleceğine dair senaryolarını acilen gözden geçirdiler. Türkiye ve aziz milletimizin geleceği üzerinde kim hesap yapıyorsa biliniz ve emin olunuz ki bugün adına Zillet İttifakı dedikleri o gökkuşağının yanında yer alıp Cumhur İttifakı'na karşı durmaya çalışıyorlar. Bunların tesadüfi olduğunu söylemek mümkün değil."

“GÜÇLÜ MHP GÜÇLÜ TÜRKİYE DEMEKTİR”
‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen siyaset anlayışını hayat tarzı haline getiren MHP'nin bu sorumluluğun gereği olarak hükümet etme sistemine ön ayak olduğunu belirten Maşalacı, şunları kaydetti: 
"İnşallah umuyor ve temenni ediyorum ki 24 Haziran'da Türkiye'nin birliğini, bin yıllık kardeşliğini, huzurunu, siyasi istikrarını hedef alan bu şer güçlerin oyununu sandıkta bozarak Cumhur İttifakı'na gerekli desteği aziz milletimiz mutlaka sağlayacak. Bu seçimler ilk turda nihayetlenmeli. Kriz, kargaşa ve kaostan beslenmek isteyen çevreler el ovuşturarak, milletin zihnini bulandırarak bu seçimlerin ikinci tura kalmasını hesap ediyorlar. Milletçe bu oyunu boşa çıkartacağız. İlk turda Sayın Cumhurbaşkanımızı seçip güçlü bir MHP grubunu TBMM'ye taşıyacağız. Çünkü güçlü MHP güçlü Türkiye demektir. MHP 49 yıllık şerefli geçmişi olan bin harekettir. 24 Haziran'da ülkemiz için çok önemli bir seçim olacaktır. Bunlardan biri cumhurbaşkanlığı seçimi, ikincisi milletvekili seçimidir. Türkiye, parlak yarınlarını Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle tesis ve temin edecektir. MHP de bu sistemin içinde olup, her zaman olduğu gibi yine ülkesine, devletine ve milletine hizmet edecektir. Türkiye'nin geleceğinde pay ve söz sahibi olacağız."

“SÖZÜMÜZ YERE DÜŞMEYECEK, ÜLKÜCÜ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ BAŞI DİK GEZECEKTİR”
"Sözümüz yere düşmeyecek, ülkücü her zaman olduğu gibi başı dik gezecektir" diyen İbrahim Maşalacı: “Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. İnşallah ilk turda da seçilecektir. Bunun için de bir oy MHP'ye bir oy Recep Tayyip Erdoğan'a. Sizler de biliyorsunuz ki Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'dir, Türk milletinin ta kendisidir. Türkiye'nin eğilmez başıdır. İnanıyorum ki, milletimizin tertemiz iradesi Milliyetçi Hareket Partisi'ni hak ettiği, layık olduğu zirveye inşallah çıkaracaktır. Haklıyız, Türk milleti hakkımızı Allah'ın izniyle teslim edecektir. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'nin teminatı ve sigortasıdır. Bu yüzden de Mecliste güçlü bir şekilde temsil edilmelidir. Türkiye'nin gelecek ümidi olmak için 24 Haziran'da tarih yazacağız. Her bir kardeşim sandıklara giderek demokratik haklarını kullansın. Sandığa gitmek çok önemli. Özellikle ekonomi ve güvenlik anlamında Türkiye'yi terör kıskacıyla dize getiremeyenlerin ekonomik kıskaçla dize getirme noktasındaki operasyonlarını da Allah'ın izniyle 24 Haziran'da bir oyunuzla bozacağınıza inanıyorum." diye konuştu.

“MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ HİÇBİR ZAMAN ÇIKAR PEŞİNDE OLMAMIŞTIR, OLMAYACAKTIR”
24 Haziran'dan sonra daha güçlü bir Türkiye, güçlü Türk milleti, güçlü Kastamonu olacağına dikkat çeken MHP Milletvekili Adayı Maşalacı: “Çünkü milletin iradesi tamamen hükmedecek. Cumhur İttifakı ülkenin yönetimine geçecek ve milletimizin huzuru, güvenliği, birliği, dirliği ve geleceği için çalışacak. Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir zaman çıkar peşinde olmamıştır, olmayacaktır. Partimiz yeri geldi baraj altında kaldı yeri geldi iktidar ortağı oldu. Yeri geldi darbelerde en mağdur parti oldu, 5 binden fazla şehit verdi. Ama hiçbir zaman kırmızı çizgisinden vazgeçmedi. O çizgi de Türk milletinin ve vatanın bölünmez bütünlüğüdür. Milliyetçi Hareket Parti'mizin bu tavizleri vermemesinin tek nedeni; ülkenin bütünlüğüdür. Asla ve asla oy kaygısı için bunları yapmadı. Yapsaydı iktidar olurdu ama 'Önce ülkem' dedi. Türkiye'mizin, milletimizin kaybedecek beş dakikası bile yok. İçeriden ve dışarıdan sarılmış durumdayız. Bir, diri olamazsak bölüşürüz. O nedenle Cumhur İttifakı büyük önem taşıyor. Bu ittifak 24 Haziran sonrası sona erecek bir ittifak değil, en az 2023 yılına kadar sürecek. Milletimizden bu ittifaka destek istiyoruz. MHP'ye bir oy istiyoruz” ifadelerini kullandı.