"Muhsin Başkan, siyasete edep getiren bir liderdi"

Alperen Ocakları Kastamonu İl Başkanı Erhan Başer, Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehadet yıl dönümü nedeniyle açıklamada bulundu.

  • 774
&quotMuhsin Başkan, siyasete edep getiren bir liderdi"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başer; "Bir 25 Mart daha Muhsin Başkanımıza olan hüzün ve özlemiyle geldi. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehadetinin 11. yıl dönümündeyiz. Gönül istedi ki her sene olduğu gibi bu sene de Kastamonu Alperen Ocakları olarak Muhsin Başkanımızı mezarı başında Taceddin Dergâhı'nda analım. Ama maalesef koranavirüs ülkemizde de etkisini gösteriyor. Bizlerde şehadetinin 11. yıl dönümünde Muhsin Başkanımızı evlerimizde dualar ile anacağız. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımızı koronavirüse karşı evlerde kalmaya ve Muhsin Başkanımızı dualar ile yad etmeye davet ediyoruz.

Muhsin Yazıcıoğlu, Türk devleti milleti ve canından çok sevdiği Türk-İslam ülküsü uğruna 25 Mart 2009 tarihinde şehit edildi. Geçen 11 yıla rağmen Muhsin Başkanımıza adaletin verileceğine inanıyoruz. Muhsin Yazıcıoğlu için adalet istiyoruz. Bizler Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun Alperenleri olarak daima onun yolundayız ve davasını yaşatacağız. Türk milletinin hizmetine nice Muhsinler yetiştireceğiz, inşaallah.

Muhsin Başkan 21. yüzyılda siyasete edep getiren bir liderdi. Muhsin Başkan 'Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir dünya için bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. Düz yaşayacağız, dik duracağız doğru gideceğiz' diyordu. O hiçbir menfaate aldanmadan 'düz yaşadı, dik durdu, doğru söyledi.' O çileyle, cefayla Anadolu coğrafyasında yoğrulmuş Türk milletine, İslâm alemine kendini adamış yiğit bir Türk evladıydı.

Alperenler olarak; on bir yılda, onsuz ama onun yolunda olmaya devam edeceğiz.

Şehadetinin 11. yıl dönümünde Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde şehadete eren Murat Çetinkaya, Yüksel Yancı, Erhan Üstündağ, İsmail Güneş, Kaya İstektepe'yi rahmet, minnet ve duayla anıyoruz. Sizleri Unutmadık, Unutmayacağız ve Unutturmayacağız."