"Uğur Böceği ile Kara Kedi ve Dede" çocuklarla buluşacak

Çocukların ilgiyle takip ettiği çizgi film olan "Mucize: Uğur Böceği ile Karakedi ve Dede" tiyatro oyunu Eflatun Tiyatro oyuncuları tarafından Kastamonu'da ilk kez sahnelenecek.

  • 1458
&quotUğur Böceği ile Kara Kedi ve Dede" çocuklarla buluşacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eflatun Tiyatro ekibi tarafından Kastamonu’da tanıtımı yapılan ve çocukların büyük ilgiyle takip ettiği çizgi film karakteri "Mucize: Uğur Böceği ile Karakedi ve Dede", Rıfat Ilgaz Kültür Merkezinde 19 Ekim Cumartesi günü ve 20 Ekim Pazar günü sahnelenecek.

Çocuklara ve eğitime verdiği önem ile birlikte çocukları, onlar için hazırlanan birbirinden renkli etkinlikler ile buluşturmaya devam eden Eflatun Tiyatro ekibi, Rıfat Ilgaz Kültür Merkezinde çocukları "Mucize: Uğur Böceği ile Karakedi ve Dede" ile buluşturacak.

19 Ekim Cumartesi günü ve 20 Ekim Pazar günü oynanacak oyun, 12.00-15.00-18.00 saatlerinde takip edilebilecek.

Oyunu izlemek isteyenler Derinler Organizasyondan biletlerini satın alabilecekler.

Kastamonu’da ilk kez sahnelenecek olan "Mucize: Uğur Böceği ile Karakedi ve Dede", çocuklar tarafından tanıtımının yapıldığı alışveriş merkezinde büyük ilgi gördü.

Palyaço ile birlikte tanıtımı yapılan oyunda aynı zamanda standı ziyaret eden çocukların yüzleri de boyandı.

Eflatun Tiyatro ekibi, oyuna ilginin güzel olduğunu belirterek, Kastamonu’da ilk kez böyle bir oyunun sahneleneceğini ve heyecanlı olduklarını kaydetti.