"Ülkücü Hareket Türkiye ne zaman dara düşse elini taşın altına koymayı bilmiştir"

MHP Milletvekili Adayı Maşalacı Kırcalar'da vatandaşlara seslenerek 'Ülkücü Hareket Türkiye ne zaman dara düşse elini taşın altına koymayı bilmiştir" dedi.

  • 478
"Ülkücü Hareket Türkiye ne zaman dara düşse elini taşın altına koymayı bilmiştir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı seçim çalışmaları kapsamında Kuzeykent’te öğrencilerle bir araya geldi. Maşalacı Kuzeykent’in ardından Kırcalar’da vatandaşlarla buluştu.

Maşalacı vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada; “Ülkücü hareket olarak ülke ne zaman dara düşse, ne zaman siyasi bir istikrarsızlık olsa, biz her zaman elimizi taşın altına koymayı bildik. Bu yüzden sizlerden Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek istiyoruz. Meclis’e bizi güçlü bir şekilde gönderirseniz Kastamonu’nun sorunlarını daha hızlı çözme imkanına sahip olacağız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı İbrahim Maşalacı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden Hacı İbrahim Maşalacı, Kuzeykent’te öğrencilerle buluşarak destek ve dua istedi. Halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Maşalacı vatandaşlarla sohbet etti.

24 Haziran seçimlerinin önemine değinen MHP Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı, "Aramıza fitne sokmak isteyenlere prim vermeyeceğiz. Türkiye'yi kapalı kapılar içerisinde duvarlarla örtün. Dünyayı yakalayamaz ve gelişemezsiniz. Kuzey Kore gibi yer olursunuz. Mecbursunuz, gelişime ayak uyduracaksınız. Son dönemlerde Türkiye daha da açılıyor" dedi.

“YENİ SİSTEMLE BİRLİKTE DAHA AKTİF BİR TÜRKİYE OLACAK”
Hafta sonu gerçekleştirilecek olan seçimlerin ülke bekası noktasında son derece önemli olduğunu dile getiren İbrahim Maşalacı; “Normal diğer seçimlerden çok farklı bir seçim olacak. 24 Haziran'da inşallah Cumhur İttifakı'nın başarısıyla sonuçlanır. Biz buna canı gönülden inanıyoruz. Bu konuda bir şüphemiz yok. İnşallah birinci turda bitiririz, mecliste de güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi görürüz. Devletimiz olmadığı zaman siyaset yapamazsınız. Önce devletimiz olmalı. Suriye'nin durumunu görüyoruz. Türkiye'de de aynı şeyler deniliyor. İşte bir Arap baharıyla başladı. Birçok ülke iç savaşa girdi. Bunun bir ayağı da Türkiye'de deniliyor. 15 Temmuz'dan beri bu cumhur ittifakını oluşturan Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti bu konuda dimdik ayakta durarak ülkemizin bekasını sağlamak adına elinden gelen her şeyi de yapıyor. O yüzden yeni sistemle birlikte daha aktif daha yoğun bir Türkiye olacak. İçeri de ayrı dışarıda ayrı savaşıyoruz. İçeride FETÖ terör örgütüyle, PKK ile PYD ile IŞID ile bunun haricinde son dönemlerde özellikle son bir ayda ciddi bir ekonomik saldırılar var. Bunların aynısı 2002'de de yapılmıştı. Şimdi artık çok şükür milletimiz bunları görüyor ve bizim her gittiğimiz yerde ısrarla söylüyoruz; ülkemizin bekası için, çocuklarımızın geleceği için bu ittifaka sahip çıkalım. Mecliste de güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi oluşturalım. Sizin desteklerinizi ve dualarınızı bekliyoruz” diye konuştu.

“İTTİFAKI SEÇİMLERE YÖNELİK BİR İTTİFAK OLARAK GÖRMEMEK LAZIM”
Yeni sistem ile Türkiye’nin önünün açılacağını ve ülkenin daha güçlü olacağını kaydeden Maşalacı; “Cumhur İttifakı ülkemizde yeni sistem tam anlamı ile uygulanana kadar devam edecek. Bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için şehit düşen kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan gazi kardeşlerimize acil şifalar dilerim. Türkiye 15 Temmuz gibi tarihin en büyük ihanetlerinden birini yaşadı. Bunu sıradan bir askeri darbe gibi görmeyelim. Bu Türkiye'de iç savaş çıkarmaya yönelik bir girişimdi. Kardeşkanının dökülmesine yönelik bir girişimdi. Bu yüzden 15 Temmuz'u iyi anlamamız gerekiyor. Türkiye'de 15 Temmuz da milli bir ruh oluştu. Bizim içinde bulunduğumuz ittifak da aslında 15 Temmuz sürecinde başladı. Bu yüzden hiç bir zaman bu ittifakı seçimlere yönelik bir ittifak olarak görmemek lazım” şeklinde konuştu.

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK”
‘Bize sahip çıkın biz de memleketimize sahip çıkalım’ diyen Maşalacı; “Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülke ne zaman dara düşse, ne zaman siyasi bir istikrarsızlık olsa, biz her zaman elimizi taşın altına koymayı bildik. Bu yüzden sizlerden Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek istiyoruz. Meclis’e bizi güçlü bir şekilde gönderirseniz Kastamonu’nun sorunlarını daha hızlı çözme imkanına sahip olacağız. Cumhur İttifakı'nda bizim de adayımız Recep Tayyip Erdoğan. Ama milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak sizlerden destek bekliyoruz. Siz bize sahip çıkarsanız biz de milletimize ve ülkemize sahip çıkacağız. 24 Haziran'da ülkemiz için büyük önem taşıyan bir seçim gerçekleştireceğiz. Bu seçim hangi partiden olursa olsun tüm vatandaşlarımızı yakından ilgilendiriyor. Bizler de Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilleri ve adayları olarak halkımıza bu seçimin önemini anlatmak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyor ve en ücra köşelere bile gidip halkımızı bilinçlendirmeye gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere olan ilgi ve yakınlığı çalışma azmimizi arttırıyor. İnanıyorum ki hem partimiz, hem de ülkemiz açısından güzel bir seçim dönemi geçireceğiz” açıklamasında bulundu.

“CUMHUR İTTİFAKI MİLLİ BEKAYI ESAS ALMAKTADIR”
Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini, daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu, Türkiye üzerinde birtakım oyunlar oynandığını dile getiren Maşalacı; “15 Temmuz gecesi, daha sonrasında Yenikapı Mitingi'nde oluşan ruh, ardından 16 Nisan referandumunda oluşan bir ruhun devamı olarak MHP ve AK Parti  arasında bir Cumhur İttifakı oluşmuştur. Bu mili ittifak, milli bekayı esas almaktadır. Bu ittifak seçime yönelik bir ittifak değildir. Cumhur İttifakı ülkenin birliği ve beraberliğini esas almaktadır. Çünkü Türkiye'nin riskleri devam ediyor. 15 Temmuz'da Türkiye'nin yaşadığı ihanet başka bir formatta ekonomik saldırı, finansal saldırı olarak devam edebilir. O nedenle birliğimizi ve beraberliğimizi devam ettirmek mecburiyetindeyiz. Türkiye içeriden ve dışarıdan kuşatma altındadır. Terör ile mücadele içeride ve dışarıda devam etmektedir. Bu mücadelede birlik ve beraberliğimizi sağlayamazsak yenik düşeriz. İçerideki beraberliğimizi mutlaka korumamız gerekmektedir” ifadelerini kullandı.