'Sahada rakibimiz, ilimizde misafirimizdir'

Kastamonu Belediye Başkanı Baltacı, 'Diyarbakır temsilcisi Amedspor sahada rakibimiz, ilimizde misafirimizdir.' dedi.

  • 1257
'Sahada rakibimiz, ilimizde misafirimizdir'

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, yarın saat 15.00'de Gazi Stadyumunda oynanacak GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasına yönelik açıklamada bulundu.

Baltacı, "Yuvamız Kastamonu’da oynanacak bu maçta Diyarbakır temsilcisi Amedspor’u ağırlayacağız. Kastamonu hamiyetli ve erdemli bir şehirdir. Misafirperverlik ile mayalanmıştır." dedi.

"Amedspor sahada rakibimiz, ilimizde misafirimizdir"

Başkan Baltacı, "Değerli hemşehrilerim, misafirperver kardeşlerim. Kırmızı-siyahlı renklere gönül veren cefakâr taraftarlarımız. Biliyorum ki şampiyonluk yolunu gözlüyor, günlerdir yarını bekliyorsunuz. Bunu Kastamonu’muz, kulübümüz, futbolcularımız haketti. Sizleri bu önemli maça davet ediyorum. Çünkü; GMG Kastamonuspor’umuz yarın şampiyonluk yolunda önemli bir müsabakaya çıkacak. Yuvamız Kastamonu’da oynanacak bu maçta Diyarbakır temsilcisi Amedspor’u ağırlayacağız. Kastamonu hamiyetli ve erdemli bir şehirdir. Misafirperverlik ile mayalanmıştır. Unutmayalım ki spor sevgidir, spor dostluktur, spor barıştır, spor kardeşliktir. O nedenle Diyarbakır temsilcisi Amedspor sahada rakibimiz, ilimizde misafirimizdir. Biz tüm değerlerimizle ve tüm renklerimizle Türkiye’yiz. Ortak paydamız cumhuriyetimiz, birlikte atan yüreğimiz, barış ve huzur içinde yaşama arzumuz, hoşgörümüz, alçak gönüllüğümüzdür." diye konuştu.

"GMG Kastamonuspor'umuza başarılar diliyorum"

Başkan Hasan Baltacı, "Bizleri Diyarbakır'da en iyi şekilde ağırlayan Amedspor'a yarın Gazi Stadyumu’nda yuvamız Kastamonu’nun vakurluğunu, misafirperverliğini, sporun fair-play yönünü en üst seviyede göstereceğimizden ancak sahada en üst düzeyde mücadele edeceğimizden hiç şüphem yok. GMG Kastamonuspor için sahaların en güzel tezahüratları yapılacak ve Kastamonu olarak misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayarak uğurlayacağız. 1. Lig yolunda büyük önem taşıyan bu müsabakada GMG Kastamonuspor’umuza üstün başarılar diliyorum. Sezon sonunda tüm Kastamonu olarak şampiyonluk coşkusunu en güzel şekilde yaşamayı diliyor ve bunu başaracağımıza inanıyorum." diye konuştu.