Şampiyon son yolculuğuna uğurlanacak

Kastamonulu hemşehrimiz Emekli Albay Hadi Yardımcı hayatını kaybetti. Yardımcı, bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

  • 1485
Şampiyon son yolculuğuna uğurlanacak

Ordu Milli Takım Atış Hocası Silahlı Kuvvetler Dünya Şampiyonu olan Kastamonulu hemşehrimiz Emekli Albay Hadi Yardımcı hayatını kaybetti.

Bugün ikindi namazına müteakip Nasrullah Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği Kastamonu İl Temsilcisi Gazeteci Murat Köse, hemşehrimiz Emekli Albay Hadi Yardımcı ile ilgili sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kocaman yürekli komutanım. Her insanın yaşamında unutamayacağı şahsiyetler vardır. Siz de bendeki o yüce şahsiyetlerden birisiniz. Yüreğimi sızlatan vefat haberinizi öğrendiğimden bu tara, tarifi mümkün olmayan üzüntü içerisindeyim. Vatani görevimi yapmak üzere 1989 yılının 26 Şubat'ında Manisa'ya geldiğimde Orduevi'nde buluştuğumuz an ve sonrasındaki günlerde eğitim alanında yapmış olduğunuz ziyaret film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti. En son Kastamonu'da tiritçide buluşmuştuk. Bu gün ikindi namazında Nasrullah Camisinde cansız bedeninizle musallada buluşacak olmak yüreğimi nasıl acıtacak bilseniz. Soracaklar elbet, hakkınızı halal ediyor musunuz diye. Bense, bu ülke adına yaptıklarınızı hatırlayıp, acaba Hadi Albay'ım bize hakkını helal eder mi diye düşününeceğim. Mekanın cennet olsun koca yürekli komutanım. Son bir defa Murat olarak helallik alacağım. Tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum."

Merhum Emekli Albay Hadi Yardımcı'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.