Sayıkoğlu'dan CHP Gençlik Kolları'na tepki!

AK Parti Kastamonu il Gençlik Kolları Başkanı İ. Oğuzhan Sayıkoğlu, CHP Gençlik Kolları'na tepki gösterdi.

  • 3385
Sayıkoğlu'dan CHP Gençlik Kolları'na tepki!

CHP Kastamonu Gençlik Kolları'nın Anneler günü sebebiyle gerçekleştirdiği ziyareti değerlendiren AK Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanı İ. Oğuzhan Sayıkoğlu açıklamasında şunları belirtti;

"Kastamonulu şehidimizin annesini ziyaret etmişsiniz, anneler gününü kutlamışsınız tebrik ederiz, lakin aynı hassasiyet ve duyarlılığı yaklaşık 5 yıldır evlat nöbetinde olan çocukları PKK/HDP tarafından dağa kaçırılan Diyarbakır anneleri içinde gösterip göstermemenizi vicdanınıza bırakıyoruz.

Siz tarihin hangi döneminde bu millete hizmet yaptınız da bu millete hizmet etmeye talip oluyorsunuz. Hasbelkader sizin milletvekiliniz değil mi TBMM'de tezkere oylamasında ret oyu veren, siz hangi yüzle milletin karşısına çıkıyorsunuz.

Sizin bu ülkeye yapacağınız en büyük hizmet, en büyük iyilik sessizce evinizde oturmanızdır, her zaman bu milletin başına çorap örmenin, gerçek manada bir gün olsun ülkemizin ve milletimizin hayrına bir çalışma yaptınız mı?

Sizde hiç utanma duygusu yok mu? Türkiye Cumhuriyeti çok partili döneme geçtikten sonra sizlere asla teveccüh göstermemiştir ve göstermeyecektir. İktidar hayali kurduğunuz şu günlerde, sizleri bir gün uyuduğunuz uykudan uyandıracak kendine güvenen, bu topraklarda yetişmiş, kendine inanan yerli, milli Batı'nın oyunlarına dur diyebilecek, Türkiye'nin geleceğine ipotek koymak isteyen karanlık çevrelerin planlarını boşa çıkartacak, onurlu şerefli ve namuslu milletimiz var.

Kendi kendinizi inandırmışsınız, geliyorum gelmekte olan mottosuyla paylaşımlar yapıyorsunuz, onca belediye aldınız 2019 yılından bu yana ne hizmet yaptınız da kalkmışsınız iktidar olmaya talip oluyorsunuz.

Siz öncelikli olarak ilk önce kendi iç meselelerinizi bitirin, kim Genel Başkan, kim Belediye Başkanı, kim Cumhurbaşkanı adayı önce onu belirleyin.

Tüm Kastamonulu vatanını seven genç kardeşlerime ve bu toprakların yetiştirdiği her ferde sesleniyorum."