'Şehrimize en fazla hizmeti veren olacağız'

Yeniden Refah Partisi Kastamonu Belediye Başkan adayı Topaloğlu, Genel Başkan Erbakan'la görüştü. Topaloğlu, 'Şehrimize en fazla hizmeti veren olacağız.' dedi.

  • 464
'Şehrimize en fazla hizmeti veren olacağız'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'la iftar yemeğinde bir araya gelen Kastamonu Belediye Başkan adayı Metin Topaloğlu açıklama yaptı.

Topaloğlu, "Sayın Erbakan’ın Kastamonu halkına selamları var, Ahlaklı belediyecilik için, temiz dürüst yönetim için 12 gün kaldı, Kastamonu maneviyata doğruluk değerlerine bağlı bir şehrimiz, son 10 yılda hizmetten mahrum bırakılmış, kötü yönetim tarzı ile şehir hizmetten pay alamamış, kaynakları verimli kullanılmamış, vatandaşın umudunu kırıp mutsuzluğa razı etmişler. Seçildiğimde 89-94 Refah belediyeciliğinde olduğu gibi dürüstlük, ahlak, kamu tecrübesi liyakatı ve çalışkanlık ile şehrimize en fazla hizmeti veren olacağız. Bilindiği üzere belediyelerin kendi bütçesi ve geliri vardır, nüfus sayısına göre bütçeden pay alırlar. Çalmayan çalışan başkan şehri ayağa kaldırır. Ahlaklı belediyecilik diyoruz, Kastamonu’da hizmete giden yolda değişimin tam zamanı inşallah." diye konuştu.

KASTAMONU HALKININ TALEP VE İSTEKLERİNİ İLETTİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'a Kastamonu’ya en fazla hizmeti yapmak üzere hazırlıklarını yaptığını ifade eden Topaloğlu, Kastamonu halkının sahada çalışırken diğer adaylarla ilgili hoşnutsuzluk, şaşkınlık duyduklarını, değişim istediklerini, Ahlaklı belediyeciliği özlediklerini kendilerine ifade ettiklerini iletti.

Kastamonu halkının mübarek ramazan ayında vicdanlarının sesini dinleyeceklerini, denenmiş, başarısız, kenti en fakir il durumuna düşürenlerin açıkladıkları projeleri hayata geçirmeyip belediye kaynaklarını verimsiz kullananların söylemlerine inanmayacaklarını, "Yeniden Refah’ın vakti geldi, Ahlaklı belediyecilik Kastamonuyla buluşacak inşallah" diye söylemde bulundu.

Erbakan’a Kastamonu halkının Ahlaklı Refah belediyeciliğini özlemle beklediğini, 31 Mart günü en fazla istenen Ahlaklı belediyeciliğin kazanacağını, halkın kendilerine destek vereceklerine inandığını, inşallah hizmette en fazla eser bırakan vatandaş memnuniyeti odaklı çalışacaklarını söyledi.

Belediye Başkan adayı Metin Topaloğlu’na başarılar dileyen Erbakan, Kastamonu halkına seslenerek; "Adayları iyi analiz etmelisiniz, öncesinde görevlerinde ne yaptılar ne yapmadılar isimleri daha çok nelerle anılıyor, bu seçim Kastamonu’nun kalkınmasında bir fırsattır bu fırsatı iyi değerlendirip  belediye kaynaklarının heba edilmesine göz yummayalım, tekrar tekrar pişman olmayalım." diye konuştu.