Şengül, muhtar adaylığını açıkladı

Budamış Mahallesi sakinlerinden Şengül, internet haber sitemizi ziyaret ederek muhtar adaylığını açıkladı.

  • 1109
Şengül, muhtar adaylığını açıkladı

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için adaylık süreci devam ediyor.

Budamış Mahallesi sakinlerinden Ferhat Şengül, haber sitemiz Kastamonu Güncel'i ziyaret ederek, 31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Budamış Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

50 yıldır Budamış Mahallesi'nde ikamet ettiğini belirten Şengül, mahallenin sorunlarını ve çözümlerini bildiğini, şeffaf bir yönetimle hizmet vereceğini söyledi.

"MAHALLE SAKİNLERİMDEN DESTEK BEKLİYORUM"

Muhtar adayı Ferhat Şengül, "Halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla çıktığımız muhtarlık adaylığı yolunda siz değerli mahalle sakinlerimden destek bekliyorum. Bütün mahalle sakinlerimi hiçbirinden ayırmadan, ayrıştırmadan şeffaf bir hizmet vereceğimin sözünü veriyorum. 50 yıldır bu mahallede ikamet ediyor, sorunları ve çözümlerini biliyorum. Sizleri, saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Allah'a emanet olun." dedi.

FERHAT ŞENGÜL KİMDİR?

1974 Kastamonu doğumludur. 50 yıldır Budamış Mahallesi'nde ikamet etmektedir. Esnaf olup mahallede çiftliği bulunmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır. Eşi ev hanımıdır. Oğlu Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesinde hekim olarak görev yapmaktadır.

Şengül, muhtar adaylığını açıkladı