Ses Yarışması'nda Taşköprü'yü Merve Şirin temsil edecek

Kastamonu Ses Yarışmasının ilçe elemeleri devam ediyor. Yarışmada Taşköprü'yü Merve Şirin temsil edecek.

  • 2717
Ses Yarışması'nda Taşköprü'yü Merve Şirin temsil edecek

İstanbul’da faaliyet gösteren Kastamonu Sanat Kurulu tarafından organize edilen Kastamonu Ses Yarışmasının ilçe elemeleri devam ediyor.

Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 14:00’de yapılan Taşköprü elemelerinde Taşköprü’den 13 yarışmacı sahne aldı.

Ses Yarışması'nda Taşköprü'yü Merve Şirin temsil edecek

Taşköprü Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Harun Reşit Şimşek’in başkanlığını yaptığı jüride Kastamonu Sanat Kurulu Başkanı ve ses sanatçısı hemşehrimiz Yılmaz Cesur, Taşköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Tuğcu, Belediye personeli Elif Kesici ve Nazan Kara yer aldı.

Taşköprü’den ilçe birinciliği için kıyasıya yarışan yarışmacılar performansları ile kendileriyle birlikte jüri üyelerini de terlettiler. Sahne alan 13 yarışmacı arasından Merve Şirin birinciliği göğüsleyerek Kastamonu’da yapılacak yarı final yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

Ses Yarışması'nda Taşköprü'yü Merve Şirin temsil edecek

Taşköprü'den muhteşem ses

Eleme yarışmaları sonrası sitemize özel bir açıklama yapan Kastamonu Sanat Kurulu Başkanı Yılmaz Cesur, ses sanatçısı ve ses yarışması projesi sahibi hemşehrimiz Yılmaz Cesur; “Kastamonu’nun her alanda olduğu gibi sanatsal alanlarda da gençleri yetiştirmek, sahiplenmek ve önlerini açabilmek için bu yarışmayı düzenledik. İl merkezi ve 19 ilçede yapacağımız elemelerin 13’ünde yarışmalarımız tamamlandı. Bugün de Kastamonu’muzun en büyük ilçelerinden Taşköprü’de tamamladık ve muhteşem bir eleme oldu. Derece alan kardeşimizi ve tüm yarışmacılarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Muhtemelen 14-15 Ağustos’ta Kastamonu’da ön eleme yapılacak. 22-23 Ağustos tarihinde de Kastamonu’da Grand Moni’de yarı final ve ertesi gün de büyük final ile Kastamonu’nun en güzel sesini belirleyeceğiz diye umuyorum. Taşköprü’de katılım sağlayan, ilgi ve alaka gösteren tüm hemşehrilerimize ve her türlü desteği bizden esirgemeyen Taşköprü Belediye Başkanımız Abdullah Çatal’a ekibim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Ses Yarışması'nda Taşköprü'yü Merve Şirin temsil edecek