'Siyasetimizde iftira, karalama, boş konuşma yok'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, 'Bizim siyasetimizde iftira, karalama boş boş konuşma yok.' dedi.

  • 639
'Siyasetimizde iftira, karalama, boş konuşma yok'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

Ziyaretlerinde çocukların ve gençlerin büyük ilgisi ile karşılaşan Babaş yaptığı açıklamada, "Çocuklarla neşelenip, gençlerle gençleşiyoruz." dedi.

Babaş, "İnsanımızı huzurlu, mutlu, güvenli, refah içinde kalkınmış bir kente kavuşturmak için görüş alışverişinde bulunmaya, projelerimizi anlatmaya, onları can kulağıyla dinlemeye, ruhuna dokunmaya, gönüllerini kazanmaya devam ediyoruz. Halkımız neredeyse biz oradayız, neşede, sevinçte, kederde hep birlikteyiz. Belediyecilik emek, proje ve gönül işi.

Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır der atalarımız; boş boş konuşarak yoğurt yiyenler mutlaka üstüne başına döker, hem kendini hem çevresini berbat eder. Tabi bir de işin erbabı olmak, kendini, kentini ve insanını tanımak çok önemli. Sadece diğerlerini konuşarak iş yapmanız da, eser ve hizmet üretmeniz de mümkün değil.

Biz gece gündüz, çarşıda pazarda, kafede, evde, sokakta, eğitimden sanayiye, ticaretten hizmet sektörüne, çalışan, emek veren, değer katan, bu şehri yuva bilen tüm halkımızla kucaklaşıyoruz. İlkokuldan üniversiteye çocuklarımızla bir araya geliyoruz; çocuklarla neşelenip, gençlerle gençleşiyoruz, onların neşesi, umudu, enerjisi ufkumuzu açıyor. İş hayatında ya da ev hanımı kadınların azmi, emeği, hayata kattığı değer ve öngörüleri bize ilham veriyor. Yaşlılarımızın deneyimleri yolumuza ışık oluyor. Gece vakti bir benzin istasyonunda ekmeğini kazanan insanımızın ikram ettiği sıcacık çay içimizi ısıtıyor. Bir kafede gençlerle sohbet ediyoruz.

Projelerimiz ile her bir insanımızın hayatına dokunacağız. Turizm projemiz ile esnafımızın işi de kazancı da artacak yüzü gülecek, yepyeni istihdam alanları ile işsizlerimiz iş sahibi olacak. Şehrimizin tarihi doğal güzelliklerini tüm dünyaya tanıtacağız.

Şehrimizin birçok sektör için yatırım değeri yüksek bir potansiyeli var. Bunları ön plana çıkartıp kamu ve özel sektör yatırımlarına öncülük edeceğiz.

Eğitim alanında ciddi sorunlar eksiklikler var bunların çözümü için projeler hazırladık, hem öğretmenlerimizden hem öğrencilerimizden tam not alacak çalışmalar; hızla hayata geçireceğiz. Planlı bir büyüme ve kalkınma hamlesini başlatırken, nüfus artışını ve bu artışı karşılayacak altyapı ve üstyapı çalışmalarını da hızla hayata geçireceğiz.

Biz seçim kampanyasından öte tüm vatandaşlarımızla güçlü bir Kastamonu için yapacaklarımızı istişare ediyoruz, bir nevi uzun yola çıkmadan önceki son kontroller. Hep birlikte çıktığımız yolun ucunda pırıl pırıl huzur ve refah içinde Güçlü Kastamonu var.

Dolayısıyla bizim siyaset anlayışımızda; iftira, karalama boş boş konuşma yok. Biz insanımızla hasbihal etmeyi, istişare etmeyi tercih ediyoruz. Bilhassa çocuklarımıza söz verdik; dersimizi iyi yapıp hep takdir almak için çalışacağız ve onlara neşeli bir şehir bırakacağız.

Biz, şehrimizi ve insanımızı çok seviyoruz. Şükürler olsun yolumuza huzurla, güvenle devam ediyoruz. Kastamonu için yaptıklarımızı halkımız biliyor, takdir ediyor, daha önce yaptık, yine yapacağız. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz." diye konuştu.