Siyasi parti temsilcileri yaralı polisi ziyaret etti

İstanbul'da önceki gün terör saldırısında yaralanan çevik kuvvet polisi Muhammed Raşit Bursalı'ya siyasi parti ilçe başkanları geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

  • 1332
Siyasi parti temsilcileri yaralı polisi ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, CHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Okuducu ve MHP Tosya İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez bir araya gelerek yaralı polisi evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette ilçe başkanları ülkede yaşanan hain terör saldırılarına karşı milletimizin tek yürek olduğunu belirterek, hain saldırıda şehit olan polislere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifa dilediler. Ziyarette yaralı polisin babası Polis Memuru Adem Bursalı duygulu anlar yaşayarak böyle bir elim sonrasında ilçedeki üç siyasi parti başkanlarının ve gazetecilerin ziyarette bulunması acılarını hafiflettiğini söyledi.

Olayın şokunu ve yaralarını üzerinden atamayan Polis Memuru Muhammed Raşit Bursalı ziyaretten dolayı siyasi parti ilçe başkanlarına ve gazetecilere teşekkür ederek bundan sonra böyle acıların yaşanmaması temennilerinde bulundu.