Spor salonundan daha fazlası Reway Club

Ankara'da şehrin merkezinde çok farklı bir konseptle yepyeni bir yaşam merkezi, Reway Club sizlerle.

  • 1246
Spor salonundan daha fazlası Reway Club

Ankara’da yaşıyorsanız çok şanslısınız! Şehrin merkezinde çok farklı bir konseptle yepyeni bir yaşam merkezi, Reway Club sizlerle. Burada spor salonu, SPA alanı ve restoran bir arada. Sporunuzu yapıp ardından SPA’da kaslarınızı rahatlatabilirsiniz. Kulüpten çıkmadan önce birbirinden enfes yemeklerin tadına bakabilirsiniz.

İşte tam aradığım yer burası olabilir diyorsanız, sizi Reway Club’ı daha yakından tanımaya davet ediyorum.

Her Detayı Kusursuz Bir Yaşam Merkezi

Reway Club’ın kapısından içeri girdiğiniz anda büyülenmek garanti. Lüks ve şık mimarisiyle ön plana çıkan kulüp bir yaşam merkezi olarak tasarlanmıştır. Bu merkezin her katı ayrı ayrı özenle dizayn edilmiş diyebiliriz. Kulübü gezerken bunu da mı düşünmüşler dediğim pek çok nokta oldu. 
Müşteriler için özel olarak Doğuş Çabakçor’a müzik listeleri hazırlatılmış. Yemek menüleri Hazer Amani imzalı. Tekstil ürünlerinde Vakko’nun yumuşacık ürünleri ve SPA alanında L’occitane’ın birbirinden güzel kokuları tercih edilmiş.

Elit müşterilere hitap eden bu yerde evinizin rahatlığını ve huzurunu bulmak gerçekten mümkün. Hatta evinizden daha konforlu hissedebilirsiniz. Ben 1 günümü burada geçirdim ve yaşam merkezinden hem fiziksel hem de ruhsal olarak pamuk gibi çıktım. İnanılmaz güzel bir deneyimdi benim için.

Önce spor salonunda uzman bir eğitmenle pilates reformer yaptım. Daha sonra rahatlamak için saunaya girdim ardından da masaj yaptırdım. İnanılmaz keyifli anlardı benim için. Bu güzel günü bir yemekle taçlandırmasaydım olmazdı tabii ki. Damak zevkinize uygun birbirinden lezzetli ve hafif yemekleri Reway’in menüsünde bulabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için Reway Club’ı ziyaret edin!

Spor Yapmak Hiç Bu Kadar Keyifli Olmamıştı!

Reway’in spor katına çıktığımda gözlerime inanamadım. Spor aletleri yepyeni ve hepsi muntazam bir şekilde yerleştirilmiş. Bıraksalar saatlerce spor yaparım burada. Eşsiz spor salonunda size PT fitness ve pilates reformer seçenekleri sunuyorlar. Ağırlık çalışmak istemediğim için ben pilates reformer tercih ettim. Ama tabii ki aletlerin hepsini tek tek inceledim, bu sırada yanımda NASM sertifikalı bir eğitmen de vardı. Ben aletleri incelerken o bana bilgi verdi.

Her üyeye özel hem spor hem de beslenme programı sunduklarını dile getirdi. Her tür sporcuya hitap etmeyi amaçlayan eğitmenler, bireylerin sağlık durumunu ve yaşam şeklini göz önünde bulunduruyormuş. Bunun yanı sıra düzenli olarak ölçümleriniz yapılıyormuş. Anlayacağınız PT’ler sizinle son derece ilgili.

Gelelim benim favorime: Pilates reformer. Alanın uzmanlarından ders alıp vücudunuzu esnetip rahatlatmak için birebir. Ben kısa sürede aletli pilatesin etkilerini deneyimlemeye başladım. Vücudum şekle girmeye başladı, esneklik kazandım ve kemiklerim güçlendi. Eğer siz de sağlığınızı koruyarak kilo vermek istiyorsanız Reway’in spor salonunu ziyaret edebilirsiniz.

Reway SPA’nın Verdiği Huzur Bir Başka

Reway size otel konseptinde bir SPA deneyimi yaşatıyor. SPA katına geldiğinizde çevrenizi birden hoş aromalar sarabilir. Birbirinden güzel hizmetlerden birini seçerken zorluk yaşayabilirsiniz. Thai, refleksoloji, Bali ya da medikal masajlardan dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Thai masajıyla vücudunuzun esnemesini ve çakralarınızın dengelenmesini sağlayabilirsiniz. Stresli bir gün geçirdiyseniz refleksoloji masajı tam size göre. Bu masaj sizin gerginliğinizi alır, zihninizi rahatlatır. Bali masajıyla kas gerginliğini gevşetip zihninizi boşaltmak da mümkün. Kronik ağrıları olan üyeler medikal masajdan da faydalanabilir. Terapistlerin eline kendinizi bırakıp ruh ve beden dengesini tekrar kurabilirsiniz.

Reway SPA’yı ziyaret ettiğiniz başka bir gün Türk hamamına girmenizi öneririm. Burada size Şehzade, Sultan ve Hünkâr olmak üzere 3 farklı opsiyon sunuluyor. Şehzade ve Sultan hamamlarında yüzünüze nemlendirici maske yaptırabilirsiniz. Hünkâr hamamı ise vücut peelingi, saç ve yüz maskesi içerir. Hangisini seçerseniz seçin sonuçtan çok memnun kalacağınızdan eminim.

Erken gelip rezervasyon saatiniz gelene kadar sauna ya da buhar odasında vakit geçirebilirsiniz. Vücudunuzdaki toksinleri atmak, gözenekleri açmak ve yorgunluğunuzu üzerinizden atmak için ideal iki alan.

Damağınızda Bayram Havası Estiren Yemekler

Sporumuzu yaptık masajımızı yaptırdık ve sıra karnımızı doyurmada! Reway’in restoranında damak zevkinize uygun birbirinden enfes yemekleri bulmak mümkün. Günü hafif geçirmek için salata tercih edebilirsiniz. Doyurucu bir şey isterseniz beyaz ya da kırmızı et ağırlıklı bir tabak isteyebilirsiniz. Ben balıksız yapamam diyenler ise leziz mi leziz somon balığının tadına mutlaka bakmalı.

Dilerseniz menülerinizi kişiselleştirebilirsiniz. Sizin bireysel tercihlerinizi göz önünde tutarak size enfes bir tabak hazırlayabilirler. Özellikle alerjisi olan bireyler için son derece iyi düşünülmüş ince bir davranış diyebiliriz. Ayrıca spor sonrası protein ihtiyacını karşılamak için size özel sağlıklı menüler de sunuyorlar. Reway restoranında yok yok!

Reway’in restoranını, yemeğin ötesine geçip sizin sosyal ve iş ağınızı genişletebileceğiniz bir alan haline getirmişler. İsterseniz diğer üyeler ile sohbet edip keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Profesyonel Diyet Desteği

Reway Club’da spor yapıyorsanız mutlaka diyet desteği almayı düşünmelisiniz. Kendi kendinize sağlıklı beslenmeye çalışmak ya da sizin spor geçmişinizi bilmeyen birinden diyet desteği almak pek mantıklı olmayabilir. Özellikle yağ yakmak ve kilo vermek istiyorsanız uzman diyetisyenlerle iş birliği yapmak son derece önemlidir.

Reway’in diyetisyenleri basmakalıp listeler vermiyor kesinlikle. Uzmanlar sizin sağlığınız doğrultusunda en uygun listeleri yazıyor. Enerji veren sağlıklı gıdalardan temiz beslenme programlarına çok geniş bir yelpazeleri var. Alerjiniz ya da kronik hastalıklarınız varsa onlara göre listeler yazılıyor. Özellikle kadın sağlığını ve hormonal dengeyi korumak isteyen üyeler, Reway’in diyetisyenlerinden faydalanabilir.

Reway Club’ın Bir Parçası Olun

Reway’de 1 gün geçirmek inanılmaz keyifliydi. Ankara’da yaşayıp bu elit yaşam merkezinin bir parçası olmak isteyenlere sesleniyorum, buraya üye olmak pek de kolay değil. Referans sistemiyle yönetilen Reway Club’ta bir tanıdığınızın olması gerekiyor. Aksi takdirde buraya girmeniz birazcık zor olabilir.

Referans sistemi sayesinde kulübün değerlerine ve yüksek standartlarına uyan üyeleri bir arada görmek mümkündür. Kaliteye, mahremiyete, lükse ve şıklığa düşkünseniz Reway Club, sizin için biçilmiş kaftan.

Tanıtım yazısıdır.