'Stat projesinin takipçisiyiz'

Kastamonuspor Taraftar Derneği Başkanı Yazıcı, 'Stat projesinin takipçisiyiz, ilk kazma vurulana kadar da takipte olacağız.' dedi.

  • 1250
'Stat projesinin takipçisiyiz'

Kastamonuspor Taraftar Derneği Başkanı Hüseyin Yazıcı, basın açıklamasında bulunarak, AK Parti Milletvekili Halil Uluay'ın, yeni statın eskisinin yerine yapılacağını açıkladığını, bu sözü unutturmayacaklarını, ilk kazma vurulana kadar da takipte kalacaklarını söyledi.

Stat projesi ile ilgili çalışma yapanlardan bu projeye destek verenlere ve bütün Kastamonu ve Kastamonuspor ile taraftarı adına teşekkür ettiğini belirten Yazıcı, "Bu projeyi senelerdir herkesin beklediği ve hatta geç kalınmış bir proje olarak görüyoruz. 2. Lig'te takımımız var gurur duyuyoruz. Bu takımada stat gerekli." dedi.

"STATIN YERİ"

Yazıcı, "Sayın vekilimiz Halil Uluay açıklamasında 'statın yeri eski stat yeri olacak' dedi, inşallah öyle olur, bu sözünü unutturmayız, bu stat yapılacaksa eski yerine yapılması gerekir. Bunun o kadar çok sebebi var ki soruşturulsun araştırılsın. Sayın Vekilim bu sözünüzden dönmeyin stat için ilk kazma vurulana kadar takipte olacağız." diye konuştu.

"NEDEN YENİ STAT ESKİ YERİNDE OLMALI?"

Stat yerinin eski yer olması ve istenmesinin birkaç sebebini belirten Kastamonuspor Taraftar Derneği Başkanı Hüseyin Yazıcı şöyle devam etti:

"Hastane bölgesinde olacak stata kimse gelmez gelemez, dolmuş parası olmuş 14 lira, bizler şehir merkezindeki stata taraftar çekeceğiz diye bütün taraftar grup arkadaşlar uğraşıyor, yeri geliyor kulüp Onursal Başkanı Cengiz Aygün otobüs tutuyor bunu kimse bilmez, koltuğunun altına kartonunu alan abilerimiz yürüyerek maça gelmeye çalışıyor, maç günleri maç atmosferi yaratılma adına taraftar grup arkadaşlar caddelerde gösteri yapıyor, bunların hangisini hastane bölgesinde nasıl yapacaksınız. Maça gelen taraftar esnafımızdan alışveriş yapıyor, sabah çorbasını çayını içiyor. İnşallah eski stat yerine yeni stat yapılması projesinden geri adım atılmaz. Bizler Kastamonu sevdalılarıyız, hiçbir sözü unutmayız unutturmayız."