Süper Kupa Şampiyonundan Vidinlioğlu'na ziyaret

Süper Kupa Şampiyonu Kastamonu Belediyespor, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nu ziyaret etti.

  • 1280
Süper Kupa Şampiyonundan Vidinlioğlu'na ziyaret

Geçen sezonun lig ve Türkiye Kupası şampiyonu olan bu sezon ise Türkiye Kupası finalisti Konyaaltı Belediyespor'u 36-31 mağlup ederek Süper Kupa’yı müzesine götüren Kastamonu Belediyespor, Kulüp Başkanı Mustafa Köklü, Danimarkalı Antrenör Claus Mogensen ve oyuncular Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Oyuncularla tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Süper Kupa karşılaşmasında gösterdikleri performanstan ötürü teknik ekibi ve oyuncuları tebrik etti.

Süper Kupa Şampiyonundan Vidinlioğlu'na ziyaret

2022 yılını 3 kupayla kapatmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, “Sporcularımız bizleri ziyarete geldiler. Süper Kupanın sahibi olarak sezonun ilk kupasını da almış olduk. Hem Türkiye Şampiyonu olmak hem de Süper Kupayı almak gerçekten Kastamonu’muza yakıştı. Sezon da açıldı. İnşallah Şampiyonlar Ligi’nde de maçlarımız devam edecek. Lig Şampiyonluğu, Türkiye Kupası ve son olarak Süper Kupa’nın sahibi olan temsilcimize bir Avrupa Kupası yakışmaz mı? Elbette yakışır. Biz temsilcimize inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah şehrimize bir Avrupa Kupası da getireceklerdir. Yöneticilerimize, teknik ekibimize ve sporcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. Bu bağlamda EHF Şampiyonlar Ligi maçı kapsamında Merkez Spor Salonu'muzda Cumartesi günü saat 17.00’da WHC Buducnost BEMAX takımıyla karşılaşacağız. Tüm hemşerilerimizi takımımızı desteklemek için tribünlere davet ediyorum.” dedi.

Danimarkalı Antrenör Claus Mogensen ise yeni sezona Süper Kupayı kazanarak başladıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek: “Süper Kupa’da gösterdiğimiz başarıyı hafta sonu oynayacağımız karşılaşmada da göstereceğiz. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Kastamonu’ya 2 puanı kazandıracağız. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çok iyi hazırlandık. Tüm Kastamonu’yu tribündeki yerleri almalarını ve bizleri desteklemelerini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

2022 yılında 3 kupa kazanarak Türk hentbol tarihine adını yazdıran Kastamonu Belediyespor, 10 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’da Şampiyonlar Ligi ilk maçında Karadağ temsilcisi WHC Buducnost BEMAX ile Kastamonu Merkez Kapalı Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Süper Kupa Şampiyonundan Vidinlioğlu'na ziyaret