Taekwondo Akademi"den muhteşem bir başarı daha!

Kastamonu Taekwondo Akademi Spor Kulübü sporcularından Kavukcuoğlu ve Gedik, 2. Multi (çoklu) Avrupa Oyunlarında bir Avrupa Şampiyonluğu, birde Avrupa üçüncülüğü elde ederek büyük bir başarıya imza attılar.

  • 1110
Taekwondo Akademi&quotden muhteşem bir başarı daha!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zehra Begüm Kavukcuoğlu ve Murathan Gedik, Bulgaristan'ın başkenti Sofya"da yapılan, dünyanın çeşitli ülkelerinden yaklaşık 2000 sporcunun mücadele ettiği 2. Multi (çoklu) Avrupa Oyunlarında bir Avrupa Şampiyonluğu, birde Avrupa üçüncülüğü elde ederek büyük bir başarıya daha imza attılar.

İlk ikiye giren sporcuların Avrupa Şampiyonası kotası aldığı bu önemli organizasyonda; Zehra Begüm Kavukcuoğlu Şampiyon olarak Eylül ayında Letonya"da yapılacak Avrupa şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Murathan Gedik ise üçüncü olarak ülkesine ve iline önemli bir başarı daha kazandırdı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan antrenör Numan Haçat, sporcularının bu şampiyonaya kendi imkanlarıyla katıldıklarını belirterek; "Spora ve sporcuya verilen önemin ne boyutta olduğunu kamuoyunun taktirine bırakıyorum. Biz sporcularımızla başarımızın haklı gururunu yaşamaya ve işimizi yapmaya devam edeceğiz. Geçen sene olduğu gibi bu senede Avrupa şampiyonasına sporcu gönderme geleneğimiz devam ediyor. Sporcularımı elde ettikleri bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, ailelerine de büyük bir maddi külfet altına girerek çocuklarını bu şampiyonaya gönderdikleri için teşekkür ediyorum" dedi.