'Taklitçi Hasan, kimle yöneteceksin belediyeyi'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, CHP adayı Baltacı ve Parti Meclisi üyesi Erbilgin'i sert dille eleştirerek, 'Taklitçi Hasan, kimle yöneteceksin belediyeyi.' dedi.

  • 982
'Taklitçi Hasan, kimle yöneteceksin belediyeyi'

Seçimin son haftasında siyasetin nabzı da yükseliyor.

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş sabahın erken saatlerinde başladığı kampanya maratonunu sahura kadar sürdürüyor.

Miting atmosferinde geçen mahalle buluşmaları da büyük bir coşkuyla devam ediyor.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yaptığı konuşmada Babaş, “Taklitçi Hasan kimle yöneteceksin belediyeyi?" dedi.

"MOSKOF HİKMET"

Babaş, "CHP'nin adayının hemen yanında gördüğünüz bir zat var. Ben ona MOSKOF Hikmet diyorum. Siz onu Bozkurt sel felaketindeki rezilliklerinden tanırsınız. Siz onu partiyi aile partisine çevirmesinden tanırsınız. Siz onu partiden Atatürkçü kardeşlerimizi uzaklaştırmaya çalışmasından tanırsınız. Biz mübarek ramazan ayındayız diyoruz o ise öğrencilerimize barlar sokağı açacağız diyor. Bu şehre hiç saygısı yok. Burası Kastamonu Moskof Hikmet! Burası Moskova değil burada salyangoz sattırmayız." diye konuştu.

"TAKLİTÇİ HASAN"

Babaş, "Bir diğeri de çıkmış bizden sonra mektup yazmışlar diyor. Bununla Moskof Hikmet kafa kafaya verince ancak bu cümleleri çıkarabiliyorlar. Bana bak Baltacı, Türk siyasetinde seçmene ilk mektubu kendin yazmışsın gibi konuşuyorsun. Sana hiç mi akıl veren yok? Her şeyi yaparım diyorsun ama bir hizmet etmeyi beceremiyorsun. Siz henüz ortalıkta yokken biz proje tanıtımımızı 1000 kişilik bir katılımla gerçekleştirdik Baltacı! Her şeyi bizden öğrendiniz. Tabi o da üstünüzden dökülüyor, eğreti duruyor ne de olsa kopya sonuçta. Taklitçi zihniyet bunlar, yetenek olmayınca taklit bile bu kadar. Sizin hayalleriniz bile bizim yaptıklarımızla sınırlı." diye konuştu.

"BİZİM HİZMETLERİMİZİ UNUTUP İHANET EDENLER SİZİN OYLARINIZA DA İHANET EDER SİZİ DE UNUTUR"

Babaş, "Baltacı herkese iş sözü veriyor. Nasıl yapacak bunu? Kimleri işten çıkaracak bunu yapmak için? Kaç kişinin ekmeğiyle oynayacak? Sen benim belediye personelimin ekmeğiyle oynayamazsın. Hiçbir personelimizi işinden etmeyeceğimiz gibi eşit işe eşit ücret diyerek maaşları da eşitleyeceğiz. Sözleşmeli ve kadrolu personellerimizin arasındaki farkı kaldıracağız." diye konuştu.

"KİMLE YÖNETECEKSİN BELEDİYEYİ? İL YÖNETİMİNDEN BİR GECEDE KORKARAK ÇIKARDIĞIN DEM PARTİLİLERLE Mİ?"

Babaş, "Belediyecilik ekip işidir. Bizim ekibimiz burada. Peki, senin ekibin kim? Moskof Hikmet'le mi yöneteceksin belediyeyi? İftiralarla yalanlarla mı kandıracaksın hemşehrilerimizi? Kastamonu buna kanmaz. Bizim gönlü güzel, yüreği tertemiz insanımız, size de bölücü yoldaşlarınıza da gereken cevabı sandıkta verecek." diye konuştu.

Babaş sözlerini şöyle tamamladı:

"Yarın elbet bizim elbet bizimdir, gün doğmuş gün batmış ebet bizimdir."