'Tarım orman ve insan' temalı fotoğraf sergisi

Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 'Tarım orman ve insan' temalı fotoğraf sergisi ziyarete açıldı.

  • 1300
'Tarım orman ve insan' temalı fotoğraf sergisi

Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce ilimizdeki bir alışveriş merkezinde "Tarım Orman ve İnsan" temalı fotoğraf sergisi ziyarete açıldı.

​Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı organizasyonu ile 2009 yılından bugüne kadar düzenli olarak her yıl yapılan "Tarım Orman ve İnsan" temalı fotoğraf yarışmasında ödül alan ve sergilenmeye layık görülen fotoğraflar, yurdun dört bir yanında fotoğraf severlerle buluşmaya devam ediyor.

13. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen fotoğraflar 4-7 Aralık tarihleri arasında sergilenmek üzere Kastamall AVM'de ziyarete açıldı.

'Tarım orman ve insan' temalı fotoğraf sergisi

Açılış törenine, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, İl Tarım ve Orman Müdürü Özcan Gazioğlu, İl Müftüsü Bekir Derin, Defterdar Musa Avcu, TKDK İl Koordinatörü Ahmet Kuyulu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fahrettin Şenoğlu, Kastamonu El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürü Eyvaz Acarca, İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Vekili Uğur Ertop, TOÇ BİR-SEN İl Başkanı Mehmet Şano, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Adem Canbaz, şube müdürleri ve İl Müdürlüğü personeli katıldı.

Açılış öncesi İl Müdürü Özcan Gazioğlu, resim yarışması ile ilgili katılımcılara bilgi vererek, tüm Kastamonu halkını sergiye beklediklerini belirtti.

Serginin gezilmesi ile tören sona erdi.