Taşköprü Belediyesi, vatandaşları ve kiracılarını unutmadı

Taşköprü Belediyesi, 1 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında su okuması yapılmayacağını ve kiralarında 2 ay süreyle faizsiz ertelendiğini açıkladı.

  • 606
Taşköprü Belediyesi, vatandaşları ve kiracılarını unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizi ve tüm Dünyayı tehdit eden koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlarının yanında olmak amacıyla Taşköprü Belediyesi, ilçede 1 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında su okuması yapılmayacağı ve yine belediye tarafından kiracılarının da bu olay karşısında minimum düzeyde etkilenmesi için 1 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında ki kiralarının 2 ay süreyle erteleneceği ve herhangi bir faiz uygulanmayacağını açıkladı.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, “Ülkemizin ve dünyamızın geçtiği bu zor dönemde gerek vatandaşımızın gerekse belediye olarak kiracılarımızın minimum olarak etkilenmesi için bir takım kararlar aldık. Bu kapsamda Belediye ekiplerimizce ilçemizde 1 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında su okuması yapılmayacak. Ayrıca yine bu süre zarfında belediye olarak kiracılarımızın kiralarını 2 ay süreyle erteledik. Ve bu sürenin ardından gerek su faturalarına gerekse kiralara herhangi bir faiz uygulanmayacak. Ülke olarak, Millet olarak bugüne kadar nasıl birlik beraberlik içerisinde birçok zorluğun üstesinden geldiysek koronavirüs tehdidinin üstesinden de el birliği ile geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.