Taşköprü Yerel Eylem Gurubu Derneği kuruldu

Taşköprü'de Yerel Eylem Gurubu kuruluşu tamamlandı. Derneğin kuruluş tüzüğü Dernekler Masası Sorumlusu Musa Yalçın tarafından Dernek Başkanı Ceyhun Çorbacı'ya takdim edildi.

  • 652
Taşköprü Yerel Eylem Gurubu Derneği kuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taşköprü Belediye Başkan Yardımcısı ve Taşköprü Yerel Eylem Gurubu Derneği Başkanı Ceyhun Çorbacı, AB ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen IPARD Programı kapsamında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan "LEADER Tedbiri Farkındalık Yaratma ve Yerel Halkı Harekete Geçirme Teknik Destek Projesi" kapsamında bulunan Amasya, Çanakkale, Kastamonu, Denizli, Erzurum, Manisa, Ankara, Ordu, Samsun ve Diyarbakır olmak üzere 10 IPARD illinde uygulanmaya başlandığını söyledi.

Çorbacı, "Bu bağlamda ilimizde yapılan çalışmalarda Taşköprü ve Cide’de diğer ilçeleri kapsayacak şekilde 2 Yerel Eylem Gurubu Dernekleri kurulması uygun görülmüştür. Proje çalışmaları kapsamında ilçemizde de LEADER yaklaşımına yönelik bilgilendirme, farkındalık oluşturma ve yerel halkı harekete geçirme faaliyetleri yürütülmeye başlamıştır" dedi.

Çorbacı, son olarak Yerel Eylem Gurubu Derneği’nin Taşköprü ilçesinde ve diğer ilçelere de hayırlı olmasını diledi.