Tazeliğin adresi: Buzdolabı seçim rehberi

Kullanışlı tasarımları ile evinize işlevsel bir dokunuş yapacak buzdolabı modelleri seçim rehberi.

  • 7255
Tazeliğin adresi: Buzdolabı seçim rehberi

Bir evin olmazsa olmaz eşyası denilince ilk akla gelen ürünlerden biri buzdolabıdır. Gelişen teknoloji ile yeni özellikler kazanan buzdolapları, onlarca farklı tasarımda ve teknolojide üretilir. Mini, çift kapaklı, LCD ekranlı veya akıllı buzdolabı gibi farklı teknolojilerle üretilen onlarca farklı model arasından seçim yapmak oldukça zor olabilir. Evlerin en çok çalışan cihazını seçmek için öncelikle modellere göz atmak ve kullanım alışkanlıklarını belirlemek gerekir. Görünüm olarak size hoş gelen bir dolap; mutfağınız için kullanışsız olabilir. Bu nedenle mutfakta buzdolabı yerini iyi tespit etmeniz de gerekir.

Kullanışlı tasarımları ile evinize işlevsel bir dokunuş yapacak buzdolabı modelleri

Yiyeceklerin uzun süre bozulmadan saklanmasını sağlayan buzdolapları, günden güne gelişim ve değişim gösterir. Farklı ihtiyaçlara yanıt vermek üzere onlarca farklı tasarımda ve fonksiyonda ürün seçenekler arasına eklenir. İhtiyacınıza en uygun modele karar vermek için öncelikle buzdolabı modelleri ve özelliklerine göz atabilirsiniz. Temelde buzdolapları dondurucusunun nerede olduğuna göre 3 tipte incelenebilir.

Dondurucu üstte buzdolabı: En yaygın olarak kullanılan, geleneksel tip de denilebilecek modellerdir. Dondurucu bölümünün üstte soğutucu bölümünün ise altta olduğu ürünlerdir.

Dondurucu altta buzdolabı: Dondurucu bölümünün altta yer aldığı kombi tipi adı verilen modellerdir. Pratik bir kullanım sunması nedeniyle son günlerde kullanımı gitgide artmaktadır. Dondurucu bölümünü sık sık kullanan biriyseniz bu modelde bir ürün tercih edebilirsiniz.

Gardırop tipi buzdolabı: Dört kapılı veya çift kapılı buzdolabı seçenekleri, mutfakta geniş bir alana sahipseniz sizin için oldukça avantajlı bir seçim olabilir. Geniş aileler için de yüksek kapasitesi ile tercih sebebi olan ürün profesyonel mutfaklarda da sıkça kullanılır.

Son teknoloji ile donatılmış buzdolapları hayatınızı kolaylaştıracak!

Gelişen teknoloji ile birlikte buzdolapları hayatı kolaylaştıracak birçok özelliğe sahip olarak satışa sunulur. Buzdolabı satın almadan önce bu özelliklere bakmanız sizin için oldukça faydalı olabilir. Bu özelliklerden bazıları şunlardır:

FullFresh+ Teknolojisi: Bu teknolojiye sahip ürünler sebze ve meyve bölümlerinde nem oranını ideal seviyede tutarak gıdaların 3 kat daha uzun süre taze kalmasını sağlar. Sık sık alışverişe çıkmak istemiyorsanız bu sisteme sahip ürünler tam size göre.

No-frost Teknolojisi: Buzlanma ve nem oluşmasını engelleyen bu sistem hem ürününüzün kullanım ömrünü arttırır hem de gıdalarınızın uzun süre saklanabilmesini sağlar.

Eco-Fuzzy Fonksiyonu: Evde fazla zaman geçirmeyen biriyseniz bu teknolojiye sahip ürünleri yakından inceleyebilirsiniz. Bu sisteme sahip ürünlerde Eco-fuzzy modu devreye sokulduğunda ürün daha az enerji harcayarak çalışmaya başlar. Ürününüzün kapağı saatler boyunca açılmayacaksa bu modu devreye sokarak enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz.

İnox Teknolojisi: Yüzeyde leke tutmayı azaltan bu sisteme sahip ürünleri tercih ederek, temizliğe daha az vakit ayırabilirsiniz.

Tatil modu: Gıdaların bozulmaması için 7/24 çalışması gereken buzdolapları, tatil döneminde de fişi çekilmeyen ürünlerdir. Tatil moduna sahip modeller ise tatil döneminde de enerji tasarrufu yapmanızı sağlar.

Evinize en uygun buzdolabı modelini nasıl seçersiniz?

Buzdolabı seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken birçok farklı nokta bulunur. Bu detaylar arasında ilk sırada kullanım alışkanlıkları gelir. Gün içi kullanımına göre ihtiyacınıza uygun modellere karar vererek işe başlayabilirsiniz. Örneğin dondurulmuş yiyecekleri tüketmeyi seviyorsanız dondurucu bölümü geniş olan bir ürünü ya da kalabalık bir aileye sahipseniz daha geniş kapasiteye sahip modelleri tercih edebilirsiniz. Eviniz için en iyi buzdolabı modeline karar verirken öne çıkan diğer bir soru ise ne kadar yeriniz olduğudur. Dar bir mutfağa sahipseniz tek kapılı modellere, geniş bir mutfağa sahipseniz gardırop tipi, çift kapılı ürünlere göz atabilirsiniz. Ayrıca model seçimi yaparken unutmamalısınız ki evinizde 7/24 aralıksız olarak çalışan tek ürün buzdolabıdır. Bu nedenle enerji tasarrufu yüksek bir ürün tercih etmek daha doğru olacaktır. İhtiyacınıza en uygun modeli avantajlı buzdolabı fiyatları ile sepetinize atabilir; Koçtaş güvencesiyle sahip olabilirsiniz.

Tanıtım yazısıdır.