Terör saldırısı Pınarbaşı'da protesto edildi

Türk Eğitim Sen ve Eğitimciler Birliği Sendikası üyeleri, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısını yürüyüşle protesto etti.

  • 1276
Terör saldırısı Pınarbaşı'da protesto edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Teröre karşı lanet” yürüyüşü ve basın açıklaması Pınarbaşı İlçe meydanında gerçekleştirildi. Eğitimciler Birliği Sendikası Pınarbaşı temsilcisi Tuğrul Uçak, günün birlik günü olduğunu belirterek, "Eğitimciler Birliği Sendikası olarak vatanın bütünlüğü, devletin bekası söz konusu olduğunda daima devletimizin yanında olduk, terörün karşısında olduk. Yine karşısındayız. Bildiğiniz üzere insanlıktan nasibini almamış hainler yine yaptılar yapacaklarını. Beşiktaş’ta Vodafone Arena stadı yanında 10 Aralık gecesi düzenlenen hain terör saldırısında 44 tane yiğidimiz, evladımız, kardeşimiz şehadet şerbetini içti. 44 kez canımız yandı. Hain saldırı sonucu iki patlamada şehit olan 36’sı polis, 8’i sivil vatandaş olan şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet,ailelerine ve milletimize sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz’’ diye konuştu.

Türk Eğitim Sen sendikası Pınarbaşı ilçe sözcüsü Özlem Aytan da teröristleri lanetleyerek, şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine sabır ve yaralılara şifalar diledi.