TMVFL Batı Karadeniz Bölgesi 5. hafta maçları oynandı

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Bülent Yelkenci Sezonu Mavi ve Yeşil Batı Karadeniz Bölgesi 5. hafta maçları hafta sonu oynandı.

  • 737
TMVFL Batı Karadeniz Bölgesi 5. hafta maçları oynandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TMVFL Mavi Batı Karadeniz Bölgesi beşinci hafta maçlarında; Çankırı Veteranlar takımı Karabük'te Karabük Sağlık Veteran Spor takımını 2-0 yenerken Bartın Şehit Uğur Akyer takımı Çaycuma Veteranlar takımını 2-1 yenerek haftayı üç puanla kapattı. Kastamonu Masterler takımı deplasmanda Karabük Elit Masterler takımını 3-0 yendi.

TMVFL Yeşil Batı Karadeniz Bölgesi beşinci hafta maçlarında; Akçakoca Veteranlar takımı Zonguldak Veteranlar takımını 1-0, Karşıyaka Devrek Veteranlar takımı Karabük'te Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar takımını 2-1 yendi. Alaplı Veteranlar takımı Devrek Veli Restoran Veteranlar takımını 2-0 yenerken SBD Karadeniz Ereğli takımı ile Karadeniz Ereğli Veteranlar takımı ile Ereğli'de 1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar.

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Mavi Batı Karadeniz Bölgesinde 6. hafta karşılaşmaları 14-15 Aralık 2019 tarihlerinde oynanacak.

TMVFL Yeşil Batı Karadeniz Bölgesinde ise maçlara bir hafta ara verilecek. Yeşil Batı Karadeniz Bölgesinde ise 21-22 Aralık 2019 tarihlerinde 6. hafta maçları oynanacak.

TMVFL MAVİ BATI KARADENİZ BÖLGESİ 5. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

KARABÜK SAĞLIK VETERAN SPOR 0
ÇANKIRI VETERANLAR 2

BARTIN ŞEHİT UĞUR AKYER 2 VETERANLAR 
ÇAYCUMA VETERANLAR 1

KARABÜK ELİT MASTERLER 0
KASTAMONU MASTERLER 3

TMVFL YEŞİL BATI KARADENİZ BÖLGESİ 5. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

AKÇAKOCA VETERANLAR 1
ZONGULDAK VETERANLAR 0

KARABÜK YAŞA VE YAŞAT 1
DEVREK KARŞIYAKA VETERANLAR 2

ALAPLI VETERANLAR 2
DEVREK VELİ RESTORAN VETERANLAR 0

SBD KARADENİZ EREĞLİ 1
KARADENİZ EREĞLİ VETERANLAR 1