TMVFL Masterler Veteranlar Futbol Ligi başladı

Hafta sonu oynanan maçlarla TMVFL Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi başladı.

  • 1646
TMVFL Masterler Veteranlar Futbol Ligi başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Batı Karadeniz grubunda Pazar günü sezonun açılış maçında Yaşa ve Yaşat Karabük Keteranlar ile Akçakoca Gökspor Veteranlar takımı karşı karşıya geldi.

Günün diğer karşılaşmalarında ise Çankırı Belediye Gençlik Spor Veteranlar  ile Kastamonu Gün Otel Veteranlar takımı ve Bartın İl Özel İdare Yolspor Veteranlar ile Şehit Uğur Akyer Veteranlar takımları karşı karşıya geldiler.

YAŞA VE YAŞAT KARABÜK EVİNDE KAZANDI

Karabük'te oynanan maçın ilk yarısında Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar takımı ilk yarıyı Engin ve Ahmet'in golleri ile 2-0 önde kapadı.

İkinci yarıda Akçakoca Gökspor adına Hüseyin'in golü ile farkı bire indirse de Karabük adına Kazım ve Tuncay'ın gollerine engel olamayınca maç 4-1 Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranların üstünlüğü ile sona erdi.

GOLLÜ MAÇ İL ÖZEL İDARE YOLSPOR'UN

Bartın'da oynanan karşılaşmada iki Bartın takımı karşı karşıya geldiler. Bartın İl Özel İdare Yolspor Veteranların üstünlüğü ile geçen maçta toplam bir düzine gol vardı. Her iki yarıda da attığı gollerle İl Özel İdare Yolspor 8-4 kazanarak uç puanın sahibi oldu. Goller İl Özel İdare Yolspor adına Ümit (3), Nail (2), Turhan, Kenan Dursun ve Necmettin atarken Şehit Uğur Akyer takımının gollerini Savaş Buyurman (2), Tuğrul ve Hüseyin attı.

KASTAMONU GÜN OTEL ÜÇ PUANIN SAHİBİ

Ligin iki yeni takımının mücadelesinde Çankırı Belediye Gençlikspor Veteran ile Kastamonu Gün Otel Veteran takımları Çankırı'da karşı karşıya geldiler. Seyircinin zevkle izlediği Atatürk stadında ki maçın başlama vuruşunu Belediye Başkanı İrfan Dinç yaptı. Kastamonu Gün Otel Veteranlar, ilk yarıda Suat'ın attığı golle maçı da 1-0 kazanarak deplasmanda üç puanın sahibi olan takım oldu.

Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Ligi Batı Karadeniz grubunda ilk hafta maçlarında şu sonuçlar alındı:

Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar 4
Akçakoca Gökspor Veteranlar 1

Çankırı Belediye Gençlik Spor Veteranlar 0
Kastamonu Gün Otel Veteranlar 1

Bartın İl Özel İdare Yolspor Veteranlar 8
Şehit Uğur Akyer Veteranlar 4