TÜRKAV bu yıl da kurban organizasyonuyla göz doldurdu

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi, bu yıl da kurban organizasyonuyla göz doldurdu.

  • 2440
TÜRKAV bu yıl da kurban organizasyonuyla göz doldurdu

Kastamonu’da milli ve manevi değerleri ön plana çıkarmak için çeşitli programlar yapan TÜRKAV Kastamonu Şubesi Kurban bayramını da boş geçmedi.

Yaklaşık 10 yıldır devam eden kurban organizasyonu bu yıl da geniş katılımla gerçekleştirildi.

Kastamonu Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Melekoğlu’nun katkılarıyla gerçekleştirilen organizasyonda yüzlerce Kastamonulu vatandaşımızın kurban ibadetini yapmasına yardımcı olundu.

Temiz ve hijyenik bir ortamda İslami usullere uygun gerçekleştirilen organizasyonda her kurbanlık yedi ayrı parçaya bölünerek plastik kutularda sahiplerine teslim edildi.

TÜRKAV Kastamonu Şube Başkanı Kamil Çonkor, kurban organizasyonuna katılarak TÜRKAV’ı tercih ettikleri için hissedarlara teşekkür etti.

Çonkor, "Kurban organizasyonumuzla ilgili çok güzel geri dönüşler alıyoruz bu da bizi mutlu ediyor. Herkesin kendi başına kurban kesmesinin gittikçe zorlaştığı günümüzde, yaptığımız bu organizasyon daha da önem kazanmıştır. 15 kişilik profesyonel bir kasap ekibiyle çalışıyoruz. Vatandaşın ibadetini en güzel şekilde yerine getirmesi için çaba sarfediyoruz. Yönetimimizle birlikte her yıl bayramın 1. gününü bu işe ayırıyoruz. Vatandaşlarımızın Allah razı olsun demesi bütün yorgunluğumuzu alıyor. Bu vesileyle kurban organizasyonumuzda gününü ve emeğini vakfeden değerli yönetim kurulu üyelerime ve bu ortamı imkanı vakfımıza sağlayan değerli Belediye Meclis üyemiz Av. Mehmet Melekoğlu’na teşekkür ederim. 2023 kurban organizasyonumuzda tekrar buluşmak üzere inşallah. Allah Türk milletine bu kutlu topraklarda nice bayramlar ve ibadetler yapmayı nasip etsin." dedi.