'Tutamayacağı sözler verenlere kanmayın'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, 'Tutamayacağı sözler verenlere kanmayın. Göz göre göre insanımızı kandırmaya çalışıyor Taklitçi Hasan ve Moskof Hikmet.' dedi.

  • 740
'Tutamayacağı sözler verenlere kanmayın'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, Candaroğulları Mahallesi'nde yaptığı konuşmada, "Tutamayacağı sözler verenlere kanmayın." dedi.

Babaş, "Taklitçi Hasan sözler veriyor bilhassa iş sözü veriyor! İş sözü dedimse belediyede işe alma sözü! Peki, yeni başlatacağı kişilere yer açmak için ne yapacak? Mevcut çalışanları işten çıkartacak! Birde herkese işe alacağım sözü veriyor, yani tutamayacağı sözler veriyor. Göz göre göre insanımızı kandırmaya çalışıyor Taklitçi Hasan ve Moskof Hikmet." diye konuştu.

Babaş şöyle devam etti:

"Sevgili hemşehrilerim, dikkatli olun bunlara kanmayın! Eşinizi dostunuzu uyarın bunlara kanmasınlar. Daha gelmeden belediye çalışanlarımızı ekmeğinden edecekler. Hep tecrübeye, liyakate vurgu yapıyorum, bilhassa belediyecilikte ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz. Belediyede işe almak işsizliği çözmez, bilakis insanımızı incitir, ayrıştırır çünkü birini işe alırken başka birini işten çıkartacaksın! Belediye çalışanları sizin kafanıza göre işinden, ekmeğinden edeceğiniz insanlar değil, onların emeğini size yetirtmem.

Biz ne diyoruz? Belediye çalışanlarımızın arasındaki ücret adaletsizliğini gidereceğiz, eşit işe eşit ücreti sağlayacağız hem de gelir gelmez. Hiçbir mesai arkadaşımız işinden olmayacak, biz çalışanların ekmeği ile oynamayız. Biz işsizliği kalıcı olarak çözeceğiz. Biliyoruz ki Kastamonu’nun en önemli sorunu işsizlik, bu öyle ayaküstü 'seni belediyede işe alacağım' samimiyetsizliği ile geçiştirebileceğiniz bir mesele değil.

Biz kalkınma hamlesi başlatıyoruz. Hem istihdamı hem de gelir seviyesini arttırmayı hedefliyoruz. Biz sizlere tutamayacağımız sözler vermiyoruz. Tüm kaynaklarımızı en etkin şekilde kullanıp şehrimizin tüm potansiyelini harekete geçirecek projelerle geliyoruz. Sadece istihdamı değil insanımızın gelir seviyesini arttırarak hayat standardını yükselteceğiz. Meselelere de çözümlerine de bütüncül bakıyoruz. Biz yatırımlara öncülük edeceğiz. Turizmden sanayiye, tarımdan teknolojiye, kültür sanattan spora hayatın her alanında şehrimizin gelişmesi sağlayacağız. Hasbelkader üç beş kişiye yardımınız dokunmuş kalkıp bunu icraat olarak anlatıyorsunuz çok yazık!

Kıymetli Hemşehrilerim, biz gelişmiş, güçlü, huzur ve güven içinde ışıl ışıl, modern bir kent inşa edeceğiz. Ne diyoruz; onlar konuşur AK Parti yapar.

Kastamonu Minikler Voleybol maçında çocuklarımızla beraberdik. Bir finale yakışır harika bir mücadele izlettikleri için iki takımımıza da çok teşekkür ederiz. Son yıllarda voleybolda Filenin Sultanlarının kazandığı başarılar, ülkemize yaşattıkları gurur kız çocuklarımız için müthiş bir örnek oldu. Çocuklarımızın sporla ilgilenmesi gelişimleri için çok önemli. Biz de onların spora ilgilerini arttırmak için tam destek yanlarındayız. Sporu, sanatı, tarihi dokusu, doğal güzellikleri ile ön plana çıkan bir şehir olacak Kastamonu’muz.

Değerli Hemşehrilerim, Taklitçi Hasan ve yoldaşları şahsi hesaplar yapa dursun, bizim Güçlü Kastamonu için, gençlerimizin umutla geleceğini inşa ettiği, çocuklarımızın güvenle huzurla yaşadığı bir şehir için projelerimiz hazır, biz hazırız. Sizlerin desteği ve duası en büyük motivasyon kaynağımız. Hep birlikte başaracağız."