'Ulaşılabilir bir başkan olacağım'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, AVM ziyaretinde bulundu. Babaş, 'Ulaşılabilir bir başkan olacağım.' dedi.

  • 1670
'Ulaşılabilir bir başkan olacağım'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, AVM ziyaretinde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Babaş, "Çarşıda, pazarda, iş yerinde AVM'de 7'den 70'e insanımız ile hasbihal etmeye, kucaklaşmaya, gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Hem projelerimizi anlatıyor hem de onların proje önerilerini dinliyoruz. Biliyoruz ki en verimli dinlenme metodu çalışarak dinlenmektir. Çocuklarımızın sıcacık içimizi ısıtan gülüşü umudumuzu, gençlerimizin hayalleri, hedefleri inancımız, kadınlarımızın gücü azmimizi artırıyor. Biz şehrimizi de insanımızı da çok seviyoruz. Yeniden Kastamonu’muza hizmet etme onurunu yaşamak için aşkla çalışıyoruz." diye konuştu.

"Ulaşılabilir bir başkan olacağım"

Babaş, Ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan, ötekileştirmeden hep birlikte şehrimizin gelişimi, insanımızın refahı için el ele gönül gönüle çalışacağız. Adil, şeffaf, dürüst, ulaşılabilir bir yönetim anlayışı ile tüm halkımızın başkanı olacağım. Bu gün nasıl her an halkımızla birlikteysek, başkan olduğumuzda da kolaylıkla insanımızın ulaşabilmesine özen göstereceğimi belirtmek isterim. Ulaşılabilirlik en hassasiyetle üzerinde durduğumuz meseledir. Şükürler olsun daha önce de insanımızın bu hususta hep takdirini aldık, bir kez daha bütün halkımıza söz veriyorum; ulaşılabilir bir başkan olmaya devam edeceğim." diye konuştu.

Babaş, şöyle devam etti:

"Biz halkımızla kucaklaştığımızda, onlarla el sıkıştığımızda bütün yorgunluklarımız gidiyor ve içimize büyük bir kararlılık doğuyor. İşte bu kararlılıkla çalışıyor ve Kastamonu'muza faydalı olmak için emek veriyoruz."