Ülkü Ocakları mevlit okuttu

Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanlığı ülkücü şehitler için mevlit okuttu.

  • 1688
Ülkü Ocakları mevlit okuttu

Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanlığı, 12 Eylül darbesinde şehit olan ülkücüler için Nasrullah Kadı camisinde mevlit okuttu.

Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanlığı'nca yapılan açıklamada, "Tarihin bile utandığı bu kara 12 Eylül'de şehit olan ülkü devleri; Ahmet Kerse, Ali Bülent Orkan, Cengiz Baktemur, Cevdet Karakaş, Fikri Arıkan, Halil Esendağ, İsmet Şahin, Mustafa Pehlivanoğlu, Selçuk Duracık ve daha binlerce ülkü eri için Nasrullah Kadı camisinde mevlid-i şerif okuttuk. Aziz ruhları şad olsun. Allah kabul etsin. Davetimize uzaktan yakından icabet eden tüm ülküdaşlarımıza, hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Unutmak tükenmektir. Neferi olmaktan gurur duyduğumuz Ülkü Ocakları'nın başı dik Anadolu çocukları olarak unutmadık unutmayacağız, unutturmayacağız." denildi.

Mevlit programına, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, MHP İl Başkan Emre Şahin ve yönetimi, MHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Kapulu ve yönetimi, Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Yiğit ve yönetimi, Türk Diyanet Vakıf-Sen Başkanı Sadık Aktaş, Türk Sağlık-Sen Başkanı Cengiz Büyükkapucu, Eski Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Öz ile çok sayıda ülkücü ve vatandaşlar katıldı.

Ülkü Ocakları mevlit okuttu
Ülkü Ocakları mevlit okuttu
Ülkü Ocakları mevlit okuttu
Ülkü Ocakları mevlit okuttu